Aleksandra Zienkiewicz

5,7
448 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aleksandra Zienkiewicz

Taka wysoka ocena? Oceniacie aktora po wyglądzie widzę, a nie po umiejętnościach ;/ Marna aktorka, sztuczna.

butryk

Ja to już wiem... Ale reszta filmwebowiczów chyba nie. Jedna rola w serialu. Reszta epizody. I dostaje 10... Ja pierniczę...

I_am_a_Bad_Girl

A co wy o tym wiecie... Zauważcie jak często lecą odcinki Pierwszej Miłości... a ona występuje prawie w każdym... To może nie ma czasu na inne filmy... A może poprostu nie chce... Ale w tym co robi jest dobra mimo że jest tego mało... Liczy się jakość a nie ilośc, nie wiecie o tym?? ;p

moniquess

Dla mnie liczy się jakość. Na palcach jednej ręki mogę policzyć twórców, którzy dostali ode mnie 10 tylko za jedną rolę, bo było ich pięciu. I to, że potrafi grać (w dodatku sztucznie) jedną postać to szczyt jej możliwości? Za to ma dostać 9 lub 10? Nie rozumiem niektórych filmwebowych trollów którzy oceniają na zasadzie: lubię/jest ładna 10, nie lubię/jest brzydka 1.

I_am_a_Bad_Girl

Jeżeli kogoś lubię, to nie za wygląd ani też za to ile ról gra, ale za to czy podoba mi się JAK gra. A co do niej, to myślę, że gra bardzo dobrze ( może nie znakomicie) i wcale nie sztucznie w przeciwieństwie do niektórych gwiazd dostających same 9 i 10.

moniquess

Takich jak ... ?

I_am_a_Bad_Girl

To jest miejsce na opinie o tej aktorce, więc pozwól, że o innych nie będę się wypowiadać

moniquess

Moim zdaniem bardzo dobrze gra rolę Kingi. Jeśli ktoś nie ogląda regularnie serialu, to niech wstrzyma się z opiniami dotyczącymi rzekomej "sztuczności" jej aktorskiego warsztatu. Obiektywnie patrząc jest jeszcze bardzo młoda, wiele ról przed nią i to one dopiero pokażą, jaką jest aktorką. W każdym razie potencjał dostrzegam!

I_am_a_Bad_Girl

np. Charles Baudelaire . Po co ktoś daje jemu 10 punktów na Filmwebie jak nie dla szpanu.

Binula

Binka, jakiego szpanu? 10 dla szpanu to ja mogę dać Miley Cyrus

I_am_a_Bad_Girl

ja to tak odebrałam, bo ten Pan nie ma nic z Filmwebem wspólnego, tak jak mnóstwo innych osób, które zostają tutaj wstawiane niepotrzebnie (np. Linkin Park).

Binula

a Miley Cyrus to chyba dla obciachu, a nie szpanu;-)

Binula

I tu się z tobą zgodzę, ale na nk ona jest "słiiit" i "wolna KrEjZoLkA szuuka LoweLSa". Czy ktoś może zna się na pokemonowyum piśmie? Które literki robi się duże, a które małe?

butryk

Według mnie świetnie gra w serialu.No i widać,że ma talent wokalny...

butryk

Na tle innych "aktorów" "grających" w pierwszej miłości wypada najlepiej. Poprostu złudzenie. I nie warto tak się tym emocjonować.

butryk

Każdy ma prawo oceniać po czym mu się żywnie podoba, nie pytając o zdanie kogokolwiek, a jak komuś innemu nie pasuje to już jego sprawa !

butryk

Ja oceniam po tym, po czym mi się żywnie podoba i nie obchodzi mnie, czy się to komuś podoba, czy nie !

cOOba

ee.. no tak ;D
co do pokemoniastych literek to sie robi wg uznania, tak zeby wyraz był "Słitaaaśny". [TEŻ TYM RZYGAM!]
Olka jest spoko, odwalcie sie ;D Gra naturalnie, jak na ten serial to naprawde sztuka :P Serio, przypatrzcie sie grze np Marysieńki, Majeczki [;/]. Ola dobrze sobie radzi, jest świetna. Kocham ja za te jej odważne fryzury ;) Moja Ziomka! ;DD

Cythrina

mizerna aktorka.... kiepściutko u niej ze zdolnościami aktorskimi