Aleksei Shevchenkov

6,2
36 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aleksei Shevchenkov

Reżyser: Andrey Batov
Scenarzysta: Vladimir Izmailov

Premiera była podobno w Polsce wczoraj, tzn. 2021-11-06.

Wujek_Sylwek

Obejrzałem: 7/10 - bez udziwnień film wojenny o rosyjskich najemnikach (na statusie konsultantów) w Republice Środkowoafrykańskiej. Dzieje się kiedyś pomiędzy obaleniem cesarza Bokassy a współczesnością.

Wujek_Sylwek

Dokładnie to w 2018

SQT88

W takim razie przepraszam za dezinformację.

Wujek_Sylwek

Plansza z tą datą jest na samym początku ale łatwo ją przeoczyć bo trwa może ze 2s.

Wujek_Sylwek

Zgadza się choć próbują amerykanizować gdy np gadaj jak to walczą o sprawiedliwość. Tak się też zastanawiam czy podział ludzi na tych w multicamie i atacs odpowiada podziałowi na Wagnerowcow i wojska wewnętrzne

IgnacyK

i?embargo wlazło za mocno?poogladaj filmiki na You
tube gdzie jankeskie qrwy razem z Rosjanami jeżdża se na bezczela po Syrii matole i pisz wtedy

vatel_3

Nie wiem o co tobie chodzi prostaku ale mógłbyś wykazać minimum kultury wypowiedzi. Odnieś się do czegoś konkretnego bo w zasadzie nie wiadomo o co idzie a nie bredzisz coś o Syrii mimo, że film dzieje się w Afryce.

IgnacyK

ty zacząłeś jechać po Rosjanach bo ci mundurek nie pasuje

vatel_3

przerażający poziom zdolności czytania ze zrozumieniem. Ja jedynie zwróciłem uwagę, że Rosjanie w tym filmie używają dwóch rodzajów kamuflażu i zastanawiałem się czy ta różnica ma podkreślać, ze jedni to regularna armia FR a drudzy to najemnicy z grupy Wagnera. No ale czego się spodziewać