jak dla mnie jest jakaś taka...odpychająca. Mam wrażenie, że jej uroda łączy cechy dojrzałej kobiety i młodej dziewczyny, ale biorąc najgorsze z obu typów. Poza tym uważam, że wypadła blado, nijako, i łatwiej o niej zapomnieć niż o zeszłorocznym śniegu. Mam nadzieję, że jeśli reżyser wpadnie na pomysł urodzenia w bólach kolejnej części Percy'ego, to, daj Boże, Panna Alex już w niej nie zagości. Tak nam dopomóż Bóg.
a według mnie właśnie fajna dziewczyna i ładna, te jej duże oczy :P ... ale wiecie jesli chodzi o urode to kazdy postrzega inaczej ;)
true... jak to mówi mój kolega: ,, o biustach sie nie dyskutuje, czyli po łacinie DeBIUSTibus non discutandum est" :)
osobiscie lubie raczej blondynki, ale te jej duze oczy polozyly mnie na kolana :) nie wyglada nawet tak mlodo a ma tylko 18 lat :)
Jak będą następne części i ona w nich nie zagra, to ja nie będę ich oglądać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super zagrała, ma śliczne oczy i po oglądnięciu Percy'ego nie wyobrażam sobie innej Annabeth
dokładnie mi też się spodobało jak zagrała;) xD te jej oczy są zabójcze i ogólnie ładna z niej dziewczyna;)
podobała mi się jej rola w percy jackson , i rzeczywiście ma zabójcze oczy , pierwszy raz widzę oczy które tak rażą na niektórych zdjęciach wygląda jak by miałam jakieś szkła kontaktowa ale ma piękne oczy to zdjęcie mnie powala jeśli chodzi o oczy http://cdn.buzznet.com/media/jjr//2010/01/logan-alexandra/logan-lerman-alexandra -daddario-greece-01.jpg ;)
Mi takze podobala sie jej rola w Percy Jacksonie. ;) A co do oczu. To według mnie ma jedne z najpiekniejszych jakie w zyciu widzialam. ;D Niesamowite sa, musze przyznać. ;)
Niespecjalnie podobała mi się w Złodzieju Pioruna, w ogóle nie pasowała mi do książkowej Annabeth, może wybrali ją ze względu na jej oczy, jednak poza nią wielu aktorów całkowicie różniło się od granych przez nich postaci, więc..
Do jej urody nic nie mam, jest nawet całkiem ładna, chociaż wolałabym żeby w następnych częściach (jeśli w ogóle jakieś powstaną) zagrał za nią ktoś inny.
nie wiedziałem gdzie napisać, bo nie mogłem wysłać do ciebie prywatnej wiadomości a więc znalazłaś moze już ten tytuł o tej królowej śniegu, bo pamiętam oglądałem ten film jakieś 8 lat temu w tv w samą wigilię ok południa i zapamiętałem właśnie ta scenę jak ta wiedźma wręczała te cukierki z pierścionkami tej dziewczynie a ona po nich chyba traciła pamięć, z chęcia bym sobie go odświeżył;) pozdrawiam
również chętnie bym znowu oglądnęła bo ten film bardzo utkwił mi w pamięci a najbardziej ta scena z tymi cukierkami i chłopakiem którego ta wiedźma nie lubiła i starała się ich rozdzielić z tego co pamiętam ona jadła te cukierki dlatego żeby także nie widzieć że ta wiedźma jest stara i brzydka jak je jadła to jej się wydawało że ta kobieta jest piękna i młoda a potem zobaczyła ją jaką starą i brzydką , niestety wciąż go nie znalazłam tytułu tego filmu : / dostałam wszak kilka tytułów ale niestety to nie był ten film , a tak wracając do cukierków jeszcze to ona je zjadała i było coś takiego że w środku były pierścionki i rzeczywiście możliwe że po każdym zapominała się czy trafiła pamięć ; )
wygląd ma okej oczy też , ale nie wolno jej winić za to że słabo zagrała tylko reżysera że kazał jej tak zagrać.
fajna laseczka jak dla mnie nic dodać nic ująć a aktorsko niczego sobie ale widziałem ją tylko w strychu i Percym Jacksonie
galan90... skoro wolisz blondynki, to masz szczęście - przefarbowali ją specjalnie dla Ciebie 2 części.
btw. wiem że odpisuje po 2 latach :P
Weszłam na jej strone przez White Collar, ktore go fani tez za nia nie przepadają. Zgadzam się, jest w niej coś odpychającego, nie wiem czy w wyglądzie, czy grze aktorskiej. :/
Ja też jej nie lubię, ale to głównie dlatego, że nie podoba mi się filmowa Annabeth, bo strasznie ją zmienili. W książce za nią nie przepadałam, a w filmie jak ją zmieszali z jedną z moich ulubionych postaci - Clarisse, to tym bardziej jej nie lubię.
Ja mogę się jedynie modlić, żeby nie zmaścili kolejnych części bardziej i dali kogoś fajnego do roli Thalii, bo jak ją zniszczą to zamorduję.
mi się jej rola w Percym podobała :) jest na prawdę ładna :) mam nadzieję że powstaną kolejne części i ona w nich zagra :))
Zupełnie nie rozumiem tekstów w stylu: jest w niej coś odpychającego. Dziewczyna jest niesamowita, urocza, nie jest typowym plastikowym blondaskiem. Oczy ma powalające, ale to tylko detal. Jest piękna, jeżeli facet powie że jest inaczej, to opłacę mu wizytę u okulisty. Jeżeli powie to dziewczyna, to zapraszam do lustra:)