ONA MA TYLE LAT!!!!!!!!!!!!!!! tu żeście mnie zaskoczyli........kurcze pióro
podzielam... 8o w "Białym oleandrze" na prawdę wyglądała na 12 lat... no może na troszkę więcej- na 15, ale 23?!!! w każdym razie zagrała tam świetnie :D
Dokładnie też to teraz oglądałem i niemało się zdziwiłem. Nawiasem mówiąc film dobry (a najlepsze zakończenie) ;D
E tam gadacie że na 14 wygladała.Widac bylo że dorosła kobieta gra dziecko.W filmie wyglądała na 19 tak pod 20.Ale na koncu filmu jak byla bez charakteryzacji,to widac bylo ze kobieta po 20stce.
Na początku po Białym Oleandrze, czyli kilka lat temu, tez nieźle się zszokowałam jej prawdziwym wiekiem. Oglądałam film z mamą i kiedy powiedziałam jej o wieku Alison, stwierdziła że możliwe, bo tak wyglądała że nie wiadomo ile miała lat. Po naciągaczach to już wiedziałam, że znowu może to być coś takiego. Po prostu ma taką urodę, nietypową zresztą, że nie wygląda staro i może grać młodsze dziewczyny ;)
W dzisiejszych czasach ucharakteryzować kobietę na dziecko to żaden problem. Zwłaszcza, jeśli aktorka jest niskiego wzrostu i jest szczupła - a Allison ma 157 cm, więc nie było z tym żadnego problemu. Ja też się na to nabrałem.
Ja jakies 2 minuty temu skonczylam ogladac 'Bialy Oleander'. Rowniez jestem pod wrazeniem, ze ona ma tyle lat! :)
Tak jak studio czy sms, nie będę również odmieniać tytułó filmów, po to znajdują się w cudzysłowie;-DD
jakis czs temu obejrzalam Bialy Oleander i nigdy bym nie pomyslala ze majac 23 lata gra (12) latke. to swiadczy, ze jest dobra aktorka bo mnie nabrala myslalam, ze ma gora grajac w tym filmie 19 lat,
teraz bede ogladac film Flicka i chcialam sobie przeczytac kto tam gra oprocz niej i z ciekawosci kliknelam na nia i zobaczylam ze gra 16 a ma 27 lat kiedy gra w tym filmie, SZOK!! pewnie bedzie dlugo mlodo wygladac :p