Amber Heard

Amber Laura Heard

5,5
22 661 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amber Heard

i ma równie piękną dziewczynę http://www.huffingtonpost.com/2010/12/06/amber-heard-
lesbian_n_792419.html

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
marcin261287

No jasne! zwłaszcza że sama jestem dziewczyną...

spidermarx

Twoj komentarz przypomnial mi jeden film mianowicie "Modlitwy za bobby" obejrzyj ;)

spidermarx

Hahahaha xD żałosne

CaptureTheFrog

I don't label myself one way or another – I have had successful relationships with men and now a woman. I love who I love, it's the person that matters

aggama

Szkoda, że tak piękna dziewczyna marnuje swe uroki na kogoś kto w wersji podstawowej zadowoli ją jedynie... palcami, czy językiem... Wybaczcie dosadność i bezpruderyjność, ale po prostu tak myślę.

Niech rock'n'roll będzie z wami.

Dark_Crow

Zapomniałeś o wibratorach,pasach ze sztucznym penisem i innej bogatej ofercie gadżetów erotycznych.Nie mówiąc o pocałunkach,dotyku i co najważniejsze,sferze emocjonalnej.

aggama

Nic czego nie mógłby zaoferować facet. Sama kwestia homoseksualizmu jest dyskusyjna. W większości przypadków chodzi o seks. Miłość to dziś rzadkie zjawisko.

Dark_Crow

Ojjj..to że spotkałeś w życiu złe przykłady (lub ich brak) na istnienie prawdziwej miłości to nie znaczy że jej nie ma.I żeby nie było.Nie bronię homoseksualizmu i nie jestem les.Ale to nie miejsce na dyskusje na takie tematy.Wróćmy do kina.Pozdrawiam :)

aggama

Na tym forum rozmawiamy o konkretnej aktorce i sprawach które jej dotyczą, a więc i o homoseksualizmie. Do gejów nic nie mam, nawet bardziej ich zaakceptuje, bo nie zabierają tak ładnych kobiet, ale lesbijka to już teoretycznie (przy bi) konkurencja... Co do miłości, to rzadkość, a w Hollywood to prawie nierealne.

Dark_Crow

Ze względów fizycznych oczywiście może kochać się i z mężczyzną i z kobietą, chociaż wątpię czy jako lesbijka byłaby zadowolona z seksu z mężczyzną. Tak samo facet hetero z innych facetem.
Penis to nie wszystko, na niektóre kobiety bardzo mocno działa dotyk a penetracja dokańcza tylko sprawę. Dla takiej kobiet „szybki numerek” z facetem (którzy tak go lubią) kończy się brakiem orgazmu a seks z drugą kobietą o wiele intensywniejszymi doznaniami. Dlatego wątpię czy jak to określiłeś marnuje się. Po prostu szkoda Ci że piękna kobieta nie jest zainteresowania mężczyznami.

I_I

Owszem, szkoda mi. Mimo to argumentacja, iż "seks z drugą kobietą o wiele intensywniejszymi doznaniami" wydaje mi się śmieszna. Na to raczej nie ma reguły. Panuje stereotyp, że faceci nie są w stanie zadowolić kobiet, a czasami i odwrotnie. Panuje też stereotyp który mówi o tym, że każda ze płci lepiej zna swe ciało, więc lesbijka/gej lepiej zaspokoi lesbijkę/geja. Cóż nie mogę mówić za kobiety, ale jeśli chodzi o facetów, to doskonale wiem co mnie zaspokaja. Czasami z opowieści facet dowiaduje się też niestety, co działa na kolegów. Proszę mi wierzyć. Każde ciało jest inne. Owszem, kobieta może zadowolić kobietę tak samo dobrze jak facet, i odwrotnie, facet może zadowolić faceta tak jak kobieta.

Jako, że jestem jednak heteroseksualny, moje serce rozdziera, pogrąża w nostalgii, skuwa w kajdany, informacja, iż tak piękna aktorka jest zadowalana przez kobietę. To zwyczajne rozczarowanie, porównywalne jedynie z tym co mogły czuć podstarzałe fanki, zapomnianego już, Ricky Martina, gdy dowiedziały się, że ich idol ze szkolnych lat jest gejem (YAFUD - dla mnie to było oczywiste, zbytnio przypominał mi George'a Micheala). Tak czy owak nic nie szkodzi, taka Angelina też się z dziewczynami na początku zadawała. Może po prostu jak na tamte czasu miała dzięki temu lepszy PR. Wyszło jej to tylko na dobre, bo dziś jest piękną matką, (prawie - tzn. tak jakby )żoną, wręcz posągiem kobiety. Ślinią się przy jej zdjęciach zarówno hetero jak i homo. Myślę, że z Amber też tak będzie, gdyż "miłość" , o której niektóre z pań wyżej, piszą z taką pasją, to w Holywood przeszkoda, luksus na który nie stać większości z gwiazd, taka kłoda, rzucana znienacka pod nogi, a czasami zwyczajny PR.

Dark_Crow

Przecież jak by nie było i tak jej nie przelecisz, więc w czym problem?

pan_dziejaszek

Nigdy nie mów nigdy.

Dark_Crow

Hahaha ^^ idiota. Ta kobieta, gdyby chciała miałaby do wyboru najprzystojniejszych mężczyzn, chociażby modeli, nie miałbyś szans.

I_I

Hah, skąd wiesz jak wyglądam? Poza tym, to trochę płytkie, myśleć, iż tylko nadzwyczajne piękno jest decydującym czynnikiem wyboru partnera. Może przez takie płytkie myślenie, oraz rozczarowujący, holywoodzki świat pięknych, aczkolwiek niezbyt elokwentnych ludzi (modeli), dziewczyna woli spędzić życie z kobietą.

Z całym szacunkiem, ale idiota nie jestem, a do poziomu wymiany zdań na temat swojej inteligencji się nie zniżę. Za to pozdrawiam.

Dark_Crow

Niezależnie od twojego wyglądu to raczej jak Ian Somerhalder nie wyglądasz.
Nie jestem płytka tylko życiowa. Facet jak będzie miał 2 laski które lubi tak samo to oczywiste że wybierze tą ładniejszą. Amber jako ładna, mogła by wybierać wśród ładnej populacji ludzkości bez problemu, i znalazła by osobę która jej odpowiada. Nie widzę powodów dlaczego miała by wybierać wśród praszczurów, zresztą pierwsze wrażenie robi swoje.

I_I

Skoro imponuje Ci dziecięca uroda ( Ian Somerhalder - znam parę naprawdę pięknych i inteligentnych zarazem kobiet, które wymiotują na widok takiej "urody"), to Twoja sprawa, ale nie wyzywaj mnie od paszczurów. W takim wypadku ja pasuję, a co do Twojej życiowości, to chyba jednak mylisz ją z małą mielizną.

Dark_Crow

Nie powiedziałam że jesteś paszczurem -.-‘ to było wyrażenie ogólne, o tychże paszczurach.
Dziecięca uroda? No chyba żartujesz. (Dziecięcą urodę ma np. Brad Pitt) To już kolejny raz jak słyszę to określenie kiedy facet krytykuje urodę jakiegoś przystojnego aktora. Pozatym Ian był tylko przykładem, zresztą wątpię czy jakakolwiek kobieta by AŻ wymiotowała na jego widok.
Mimo że poglądy mamy różne nie musisz pisać o moich jako o gorszych niż Twoje. (Przykładowo wzmianka o tej mieliźnie)

I_I

Nie uważam twoich poglądów za gorsze. O poglądach na razie nie było tu mowy. Raczej jeśli chodzi o gust, dotyczący urody oczywiście. Mielizna to była raczej wzmianka a propos stwierdzenia, iż Ian jest przystojny (ja tam między nim a Pittem specjalnej różnicy nie widzę, i ten, i ten wygląda jak laleczka - choć wiem, że taki jest teraz popyt). Nie oceniałem Twojego intelektu i nie zamierzam, gdyż nie nikt tu nie ma ku temu podstaw :D (jakbym miał to jednak zrobić, to bacząc na to, iż nie popełniasz błędów w co drugim słowie to z pewnością intelektu Ci nie brak, w przeciwieństwie do wielu naszych rodaków). Wybacz, jeśli poczułaś się obrażona.

Dark_Crow

Jak czytam Twoje posty, to generalnie 10/10 ;)

aggama

Lubie Amber,a gdy dowiedziałam sie że jest les to polubilam ją bardzo bardzo

aggama

Amber jest homoseksualna? To prawda, czy jakiś chory żart ? Szkoda by było, jest naprawdę przepiękną kobietą.

jamesdawid

W marzeniach może pozostać hetero, ewentualnie bi;)

aggama

Śliczna kobieta, taka klasyczna piękność ;). Bardzo spodobało mi się to, że otwarcie mówi o swojej orientacji i zgadzam się z tą panią w 100 %, miłość to uczucie okazywanie nie kobiecie lub mężczyźnie. Miłość jest uczuciem okazywanym osobie.

aggama

z tego co wyczytałam, to ona jest biseksualna. Chociaż kto tam wie.