Anahí

Anahí Giovanna Puente Portilla

8,1
492 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anahí

Najlepiej radzi sobie w karierze z ex członków RBD wątpie aby inni ją dogonili. Nagrała swietną płyte która sprzedaje się jak świerze bułeczki, koncertuje na całym swiecie i zdobywa prestiżowe nagrody.

A co z innymi? Zostali w tyle bo nic nie robią HA

roxanna

Będę nie miła, ale cholernie wkurzają mnie takie posty.

Czy to jest jakiś wyścig? Nie zawsze sprawdza się teoria "Kto pierwszy ,ten lepszy!" Jak już chcesz porównywać, może poczekajmy, aż wszyscy wydadzą płytę? Może dla niektórych liczy się jakość nie szybkość? Bo płyta nagrana w pół roku to będzie śmieć a nie coś wartościowego.

Według mnie Anahi z albumem się pośpieszyła, słychać niedociągnięcia na płycie. W wielu krajach płyta nie została jeszcze wydana a w rodzimym Meksyku zadebiutowała na 28 miejscu sprzedaży po czym tylko spadała. Ba! Krążek nie zyskał nawet statusy złotego czy platynowego, co świadczy o sukcesie artystycznym. I naprawdę nie wiem o jakich nagrodach mówisz, bo na razie nie miała okazji niczego zdobyć. Niedługo 2 duże rozdania nagród latynoamerykańskich - Lo Nuestro i Billboard a Anahi nie została w żadnym nominowana.

Leilah

Oczywiście, że Anahi jest świetna i radzi sobie znakomicie, ale to nie znaaczy, że pozostali nie robią nic. Maite zagrała w dwóch telenowelach `Nie igraj z aniołem` oraz `Mi pecado`.. Dulce zagrała w `Verano de amor` oraz nagrywa płytę, Ucker nagrywa płytę i jak się nie mylę zagrał w telenoweli.. Poncho zagrał w twóch telenowelach..? a Christian nagrywa płytę, więc.. więc generalnie to wszyscy są po równo .;p
I takie posty wkurzają mnie też ;]

Leilah

akurat płyta platynę zdobyła w Meksyku. ;)

Blair233

Płyta nie zdobyła żadnej platyny. Fani z Univision puścili taką plotkę, ale żadne media tego nie potwierdziły. Nie było certyfikacji cy wręczenia płyty publicznie, a tak się zawsze robi. Zresztą jak z debiutem na 28 miejscu najlepiej sprzedających się płyt można zdobyć platynę?

Blair233

Ubustwiam Anahi!!
Ale najlepsza jest Dulce..;));d;d!!