Artur ŻmijewskiI

Artur Marek Żmijewski

7,7
33 598 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Artur Żmijewski

bardzo utalentowany i czarujący (na szklanym ekranie). Jednakże myślę, że naprawdę prawdziwego aktora powinien cechować dystans do samego siebie i zawodu, jaki wykonuje. Mój ojciec brał udział w reklamie Woseby i na planie spotkał pana Żmijewskiego - zupełna tragedia. Aktor zachowywał się jakby był panem wszechświata, wszyscy mu usługiwali, a on chodził w szlafroczku z obrażoną na wszystkich miną i spojrzeniem "broń boże! jak najdalej od pospólstwa!". Co do samego kręcenia reklamy - trzeba było robić milion powtórzeń, gdyż aktor nie umiał zapamiętać jednego zdania i "części ruchowej" (czyli odstawienia ciastka na tacę i wypicia łyku kawy)... Jednakże, jak napisałam na początku - w filmach i serialach telewizyjnych Żmijewski pokazuje duży talent i wzbudza w widzach szczerą sympatię. Porównując postacie przez niego kreowane i jego samego - trzeba przyznać że nie brak mu talentu aktorskiego, dzięki któremu tak znakomicie udaje sympatyczne osoby.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
lisica92

Czyli sama sobie zaprzeczasz.

Na Fronczewskiego też jadą że to taki gbur i cham, a ja z nim rozmawiałem w Leroy Merlin gdy był na zakupach i nie był taki jakim go przedstawiają zazdrośni pełni jadu ludkowie z polszy.