polączenie? Idiotyczny pomysl!;/ Na tym swiecie jest tyle gwiazdeczek, ze kazda z kazda jest porownywana!
Może i wizualnie jest troche podobna do jednej z Duff ale na pewno prezentuje odmienny styl i zdecydowanie ciekawiej śpiewa. Polecam jej oficjalną stronę, gdzie od razu widać różnice między nią i tymi gwiazdkami. Osobiście bardzo ją lubię. Również za kreację w HSM.
dla mnie może się robić za kogo chce przynajmniej technicznie ma głos lepszy od nich obu
robi mile wrażenie , przyzwoicie gra , zresztą co to znaczy robić się na Lohan ? pić i spać aż się doprowadza wątrobę do tragicznego stanu czy potrąca ludzi po pijaku . Niezły wzór :P
No nawet urodziła się w tym samym dniu co Lohan a tak na poważnie to odrazu widać że do balującej Lohanki dużo jej brakuje.
ech... czemu zawsze każdą gwiazdeczkę porównujecie do Hilary Duff?! taka Ashley wg mnie nie dorasta jej do pięt! może i jest niezłą aktorką, przyznaję się bez bicia - nie znam się zbytnio na tym. no ale zagrała w paru serialach i dwóch dość popularnych filmach i od razu wychwalacie ją od niewiadomo kogo =\
No bo wybacz czy Hilary Duff jest wybitna aktorka ?! Moim zdaniem najwieksza żenadą jest porównywać ją do Lindsay Lohan która talent aktorski ma , a z którym u Duff jest nie co gorzej , wystarczy zobaczyć na filmografie obu aktorek [ czy nawet na nagrody] zeby ocenic która jest bardziej ceniona aktorka.
Dlatego nie wiem na czym opierałas swój bulwers ,że ktoś porównał Duff do Tisdale , według mnie tez maja wiele cech wspolnych.