Atticus Shaffer

Atticus William Shaffer

7,7
384 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Atticus Shaffer

Straszne i obrzydliwe aby czyjąś chorobę traktować jako ciekawostkę. Twórcy strony wstydźcie się. Żenada.

saike

Według FAQ weryfikatorów, ciekawszymi z ifnformacji, które można dodawać jest fakt o przewlekłych chorobach... Jak na ironię natomiast, zakazane jest dodawanie przyjemnych, wesołych ciekawostek jak np: Faktu nazwania czyimś imieniem ulicy, szkoły, parku itp. W razie wątpliwości weryfikatorma decydujący głos. Ciekawostka jak najbardziej trafna Atticus jest dumny, z tego jak sobie radzi z chorobą, która nie jest zbyt znaną dolegliwością. ;)

asiabiba

Tylko wiesz, to, że coś jest odgórnie uznane jako zgodne z danymi normami/zasadami - tu choroba jako ciekawostka - nie znaczy, że jest właściwe i słuszne. Takie informacje mogą być umieszczane np. jako INNE. Bo ciekawostka to inaczej atrakcja, rarytas, rozrywka... I niech tak zostanie, nie wypaczajmy rzeczywistości...

ps. analogicznie, swego czasu nazizm też miał FAQ weryfikatorów, owszem porównanie przesadzone ale bardzo obrazowe.

asiabiba

Tylko wiesz, to, że coś jest odgórnie uznane jako zgodne z danymi normami/zasadami - tu choroba jako ciekawostka - nie znaczy , że jest właściwe i słuszne. Takie informacje mogą być umieszczane jako np. INNE. Bo ciekawostka to inaczej atrakcja, rarytas, rozrywka. I niech tak zostanie, nie wypaczajmy rzeczywistości.

ps. analogicznie, swego czasu nazizm też miał FAQ weryfikatorów, owszem porównanie przesadzone ale bardzo obrazowe.

asiabiba

Nigdy nie przepadałam z takim chłopcem, miałam wrażenie że coś jest z nim nie tak myślałam raczej o karłowatości a tu taka poważna choroba. Myślę,że ta ciekawostka jest ważna zmienia punkt widzenia, od razu zdaję sobie sprawę z tego ile wysiłku przyniosły mu próby i kręcenie serialu.