Głos? Przeciętny. Gra? Zerowa, Wygląd? Jak stanie przy Shakirze to wygląda jak facet.
Przykro mi, ale ośmiesza się tym swoim tańcem w reklamie pepsi, albo na koncertach. W reklamie pespi na siłę kopiuje Shakire, z tym, że tańcząca Beyonce wygląda KOMICZNIE. Myśli, że jak poskacze i cycki jej beda latać na obie strony to można to nazwać tanćem. Ciara czy Shakira mają figury, klasę i własny styl. Są mega rozciągnięte, posiadają piękne wyrzeźbione ciałka, a ta pani ma tylko typową murzyńską figure, jest tandetna i nic poza tym. Za to swietna w robieniu min do lustra w stylu "ale ze mnie kocica". NIe wiem jak to możliwe, że zrobiła taką karierę, jest tyle utalentowanych, fajnych lasek, a ona taka typowa dziewucha z bronxu co tylko dup* trząść potrafi jest uważana za jakąś gwiazde. Totalna niesprawiedliwość. I jej te śmieszne , plastikowe popowe pioseneczki. Nawet za muzykę się nie potrafi porządnie wziąć.
9 lat później, Beyonce dalej jest na topie. Widziałam ją ostatnio z czasów Destiny's Child i już wtedy się wyróżniała - głosem i wyglądem. Ma lepsze i gorsze piosenki, ale nie można odmówić jej talentu, sama pisze teksty (i komponuje też), ma dobry głosy i niewątpliwie umie go zrobić z niego użytek.
Piszę to, mimo, że wolę Shakirę. Nie ma jednak powodu by tak obrażać BK. Jedyne co, to jestem zdziwiona, że Shakira jest starsza, zdecydowanie wygląda młodziej np. w teledysku do Beautiful Liar.