ona ma 31 lat?! nigdy bym nie powiedziała, jakoś nigdy nie zwróciłam uwagi na jej datę urodzenia i jestem w szoku!
Wygląda staro, zgodziłabym się gdyby "Preatty Little Liars" było o ludziach ze starszych roczników koledżu, ale nie o licealistach. Zastanawiałam się skąd znam jej nazwisko. Grała Kendrę w "Buffy Postrach Wampirów", nastolatkę, PONAD 10 LAT TEMU...
W Ameryce ogólniej 16-latki wyglądają staro. Nie zauważyłaś? Wyglądają na 20 lat, a mają 16, to ja mam 15 i wyglądałabym przy nich na 10 chyba. A ona pasuje do takiego wizerunku, ta aktorka. To znaczy, jest ok.
Może dlatego Maya z serialu wypadła na trochę:) 
bo Emma ma 23 lata, wiem ze opinia publiczna (ach ta Ameryka) nie zgodziła się np w Kyle XY różnica między aktorami wynosiła 12 lat i Ona podczas kręcenia serialu była dodatkowo nie letnia. To było głośno o tym i zmieniono scenariusz:) 

Wow, gdy spojrzałam na jej rocznik to mnie zamurowała . W pretty little liars dała bym jej góra 24 lata . Pomimo wieku, jest niemożliwie ładna ;)
z twojej wypowiedzi wynika że ktoś kto ma ponad 30 lat nie może już być ładny... zastanów się zanim napiszesz takie głupoty bo ręce opadają
Co? Ja nie napisałam , ze jeśli ktoś ma ponad 30 lat to nie może być ładny... Chodziło mi , że nie wygląda na swój wiek ... A nie, że ktoś nie może być ładny po 30 ; / .