Bianca Lawson

Bianca Jasmine Lawson

6,4
1 356 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bianca Lawson

w Pretty Little Liars. To chyba lekka przesada, ma ponad trzydzieści lat:)

figa85

Rzeczywiście ale wygląda na jakies 18 w filmie.

ilona55

ona ma 31 lat?! nigdy bym nie powiedziała, jakoś nigdy nie zwróciłam uwagi na jej datę urodzenia i jestem w szoku!

figa85

widzę, że nie tylko ja zwróciłam na to uwagę ;-)

figa85

Wygląda staro, zgodziłabym się gdyby "Preatty Little Liars" było o ludziach ze starszych roczników koledżu, ale nie o licealistach. Zastanawiałam się skąd znam jej nazwisko. Grała Kendrę w "Buffy Postrach Wampirów", nastolatkę, PONAD 10 LAT TEMU...

sicksister

W Ameryce ogólniej 16-latki wyglądają staro. Nie zauważyłaś? Wyglądają na 20 lat, a mają 16, to ja mam 15 i wyglądałabym przy nich na 10 chyba. A ona pasuje do takiego wizerunku, ta aktorka. To znaczy, jest ok.

Hmm_Ciastko

Może dlatego Maya z serialu wypadła na trochę:)
bo Emma ma 23 lata, wiem ze opinia publiczna (ach ta Ameryka) nie zgodziła się np w Kyle XY różnica między aktorami wynosiła 12 lat i Ona podczas kręcenia serialu była dodatkowo nie letnia. To było głośno o tym i zmieniono scenariusz:)

Natalia16191

To co nie wygląda na tyle...! Ja jej dałam jak ją zobaczyłam góra 24.

figa85

czemu przesada, skoro wygląda tak młodo? niech sobie gra.

figa85

Wow, gdy spojrzałam na jej rocznik to mnie zamurowała . W pretty little liars dała bym jej góra 24 lata . Pomimo wieku, jest niemożliwie ładna ;)

Anna_

z twojej wypowiedzi wynika że ktoś kto ma ponad 30 lat nie może już być ładny... zastanów się zanim napiszesz takie głupoty bo ręce opadają

Gia76

Co? Ja nie napisałam , ze jeśli ktoś ma ponad 30 lat to nie może być ładny... Chodziło mi , że nie wygląda na swój wiek ... A nie, że ktoś nie może być ładny po 30 ; / .

figa85

SZOK!! Przecież ona wygląda na 18 lat, max 20:) Śliczna jest!!

olenka135

I tak wygląda najmłodziej z nich wszystkich

noirepelote

W American Horror Story też była(mały epizod) i też była licealistką. <3 To chyba na plus do niej, że jest wiecznie młoda i całe życie gra licealistki. <3 W jeziorze marzeń w 3 sezonie grała licealistkę, a jak dawno to było. : 3