Bill Kaulitz

Bill Kaulitz-Trümper

8,4
27 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Bill Kaulitz

Określę to tak: wygląd pedała,zero talentu i brzydki jak but! co wy w nim widzicie? Odpowiedzi proszę!!!

A_R_

właśnie, wygląd pedała lub babsztyla, głosik taki jakby go obdzierali ze skóry i zero talentu..............i ale obrzydliwy ryj............

Hitek

co to wogule robi na filmwebie, lol, koleś jest żałosny.

A_R_

Coś takiego..., ja tu obraziłam Billa i liczyłam na jakieś niemiłe odpowiedzi od jego fanów. A tu... wszyscy go krytukują. Billuś traci poparcie...^^

A_R_

No a co mamy robić??Mówić że jego piosenki są fajne i jest śliczny i ma ładny głos????Większego beztalencia nie widziałem i mam nadzieję że już nigdy nie zobaczę

Hitek

No, ja równiez mam taką nadzieję, moja babcia już lepiej śpiewa, piosenki na jedno kopyto,a śliczny jest jak wieprz..., przepraszam..., nie chciałam urazić wieprzów ;)

A_R_

Co w nim widzę? Hmm.. można by długo wymieniać co przypomina, ale nie będę się tak zniżać, żeby bluzgać na tego gówniarza. Pozdrawiam!

forget6877

Hmm... Ja własnie nie widzę w nim nic:/ Nie rozumiem czemu ma takie powodzenie u dziewczyn i czemu im podoba się ta muzyka? no ale cóż... każdy ma swój gust i nie można nikomu zabronić kogoś podziwiać:) Ja tam jestem do niego w 100% przeciwna i gdy tylko go widzę w jakimś programie i resztę jego zespołu to przęłączam na inny kanał:) Pozdrawiam:*

A_R_

Prawda... oblech i nic więcej, najbrzydsza dzieczynka jaką widziałam.. ;)

Vanessa_A

Vanessa! nie obrażaj dziewczynek... ;) chłopczykiem też tego nazwać nie można...

A_R_

Swoją drogą, musisz bardzo go lubić, skoro tak często wchodzisz na jego stronę i tak bardzo cię interesuje, co inni w nim widzą.

Już rok temu zorientowałam się, że Bill jest tu chłopcem do bicia. 12-latki muszą mieć jakieś zajęcie, jeśli kółka różańcowe Madzi Buczak nie są w ich stylu. Mnie tam chłopak ani ziębi ani grzeje - szczyl gra pod takich samych gówniarzy, ale jak patrzę gdy spada mu ocena poniżej 2, nie mogę nie zachęcić. Dawajcie mu po 1 a już niedługo będzie miał ocenę 1,0002. Wtedy pewnie osiągniecie orgazm. Jeśli wiecie w ogóle co to znaczy.

Jorjan

Czyżbyś go lubiła, skoro go tak bronisz?

Vanessa_A

Jak bardzo go lubię, można się zorientować po ocenie jaka mu wystawiam :)

Tak luknęłam na twoje głosy i widzę, że jesteś prawie przypadkiem, który opisałam w innym poście. Używasz oceny 1 i 10, oraz trochę 9 i 8 co już ci się chwali. 1 dla Billa (to oczywiście straszna nienawiść) a 10, dla kogóż by innego jak nie Johnny Deppa (zresztą fajny aktor) i 10 dlaczegóżby innego jak nie Piraci :)

Wybacz ironię. Nie wchodzę na tą stronę dla Billa, tylko dla jego anty-fanów, bo lubię się pośmiać. Facet tak czy siak trzepie kasę, bo na słabą muzykę, którą robi napędzaja mu widownię także jego krytycy. Pewnie za rok nikt z was nie będzie o nim pamiętał i zwrócicie swoją straszną, obdarzoną krótką pamięcią, nastolatkową nienawiść w stronę innej "gwiazdy" której będziecie robić reklamę, ale co się pośmieję to moje :)

pozdrawiam :)

A_R_

Ach, popieram, popieram! :)
" Nie rozumiem czemu ma takie powodzenie u dziewczyn i czemu im podoba się ta muzyka?"
Ma powodzenie u lesbijek, no bo jak wiadomo - ta panie lubią swą płeć ;)
I tak jest jedną wielką oblechą. Zaraz sem musze wejść na jakieś forum o nich i pobluzgać z lekka :D
Do fanek - nie piszcie mi tylko dlaczego się tak nim interesuję skoro go nie lubię:D Nie mam się już na czym wyżyć, a na czymś trzeba :P
I chuj.

o_o

No, pobesztać kogoś [coś] nieraz trzeba ;)dobrze się wyżyć.. ;P

A_R_

Po co tracicie czas na niego skoro jesteście anty nastawieni?
Mój kuzyn,który jest już dawno po 18-stce przyznał,że Bill ma talent do śpiewania.Co z tego,że ma swój styl?!Właśnie dlatego go szanuję.
Nie znacie go,nie wiecie jaki jest,więc jakim prawem równacie go z g*wnem?!Rozumiem,że to osoba publiczna(mam tu na myśli sławę,bo sądząc po częstych reakcjach nienormalnych nastolatek<oczywiście,niektórych>skojarzenia moga pojawić się różne),ale bez przesady!Trochę kultury!
Poza tym,kto do cholery umieścił tego wokalistę na FW?!
Przecież to jest portal filmowy...ehh,ci ludzie.
P.S.Nie jestem fanką TH,anty-fanką też nie.

arystokratka

No właśnie - jest osobą publiczną. Możemy go krytykować do woli. Chciał, więc ma. Wcale nie musiał robić wielkiej kariery, nie? A że mnie się nie podoba, więc mówię co myślę, jasne?
Ach, te nowe pokolenie... Zero inteligencji. I pomyśleć, że i ja do niego należę.
Smutne, aczkolwiek prawdziwe ;(
Dziękuję, pozdrawiam.

o_o

co z tego że twój brat ma 18 lat, to nie znaczy że zna sie na muzyce lepiej niż my.
A pozatym jak widać po tej rozmowie wcale tak dużo dziewczyn na billa nie leci :D (np tu nikt)

Loona_

Każdy ma swój gust muzyczny.Niektórym nie podoba się to co grają TH,bo wolą np.Mandarynę(o lol).Uważacie,że jeśli ktoś jest fanem Tokio Hotel jest idiotą?A jakiej muzyki wy słuchacie.Proszę-pochwalcie się.
Z chęcią się z Was ponabijam,tak jak Wy z Billa,czy Toma.
Poza tym,skoro ich nie lubicie to po jaką cholerę włazicie na to forum?
Żałosne...:/
Proszę bardzo-możecie teraz wyzywać mnie do woli.
Pokolenie polskiej młodzieży...phi.
I pomyśleć,że żyjemy w XXI w ^^
Zabawne!

arystokratka

Do Loona:Daj spokój...ale się uśmiałam!Dżizys!
Patrząc z perspektywy Twojego gustu muzycznego jak i filmowego nie mam zamiaru tracić czasu na jakiekolwiek konwersacje z Tobą.
Mam Ci przypomnieć jaki "film"oceniłaś na 10?
Proszę bardzo(nie uśmiejcie się^^)
np.Pokemon i Kryptonim:Klan na drzewie.
I Ty próbujesz mi wmówic,że masz gust?
Muahahaha xD

arystokratka

No to teraz ja - o gustach się nie dyskutuje, więc nie pojeżdżaj po naszej koleżance, bo to troszkę nieładnie ;) A niech sobie lubi PoKeMoNy.
Ja nie lubię tokio burdel, bo nie lubię i już. A że Ty ich lubisz, to nie wiem po co w ogóle weszłaś na ten temat, normalny człowiek, o inteligencji ponad przeciętnej olał by to, i nie przejmował się.
Oczywiście, nie chcę Cię obrażać, przepraszam jeśli Cię to uraziło, ale taka prawda.
A nabijamy się z nich, bo nam się nudzi, bo ich nie lubimy, bo nam się nie podobają, bo nie potrafią dobrze grać, tworzą naprawdę słabą muzykę(nie jestem krytykiem muzycznym, ale mam prawo do wyrażania własnego zdania, a tutaj się większość ze mną zgodzi), bo nie należą do najprzystojniejszych i najładniejszych... Jest jeszcze 666 powodów, dlaczego tak go nie lubię.
A, chcesz wiedzieć, co my lubimy. Dobra, okay, śmiej się.
Nightwish, Marilyn Manson, Him, Nirvana, Bjork, Metallica, Rammstein, Slipknot, Theatre of Tragedy, System of a Down.
Pośmiałaś się? Mam nadzieję.
(Ach, poza TH nie lubię jeszcze Panic!At The Disco, B27 i Dody, jakby co:D)
"I pomyśleć,że żyjemy w XXI w^^" - no właśnie. Mówimy co chcemy - nie ocenzurowano xD Co tu zabawnego? :D
Dziękuję, pozdrawiam.

arystokratka

heh, a moja starsza jest przed 40-stką i gdy pierwszy raz zobaczyła th powiedziała że to naprawdę ładne dziewczynki, ale talentu nie mają xD

o_o

NICE^^Nie będę się z Wami kłucić przecież xD A tak apropo...ja nie słucham TH:P
Pozdrawiam:)

arystokratka

No, chyba że tak :D Ale skoro nie słuchasz th, to po co ich bronisz? Niech zrobią to ich najwierniejsi :D

o_o

Ona to robi z tego samego powodu co ja...dla czystej przyjemności pośmiania się z negatywów.

A_R_

Zalezy jaki but ;] Co w nim widzimy? Same przeciwieństwa waszych koemnatrzy o nim. He. Ja osobiście lubie muzykę Tokio Hotel.

A_R_

Eh, obrzydliwość i nic wiecej.
Aż przykro patrzeć, na co schodzi dzisiejsza muzyka...

A_R_

Kiedyś oglądałem przy napoju 5.7% z kolegą coś w TV. I puścili bodajże kawałek koncertu tego czegoś. I koleś jakże piękny cytat wypuścił
Cytuje: "Ta czarna chuda nie ma w sobie dużo wdzięku ale i tak co ja bym z nią robił

Troszke ocenzurowana wersja ale wiadomo o co chodzi.
A tak jak sie zastanawiałem. Co wogóle ma oznaczać nazwa Tokio Hotel?
Tokio to chyba dlatego żę od makijażu ci tranwestyci mają małe oczy.
Ale co znaczy Hotel? To chyba że z hotelu nie wychodzą bo wstydzą sie wychylić swoje ryje...

barnaba

Ok no to sprostowanie:
Tokio- ponieważ chcą kiedyś zagrać tam koncert
Hotel- ponieważ dużo podróżuja w wyniku czego dużo czasu zamiast w domu spędzaja w hotelach

A_R_

"Ale co znaczy Hotel? To chyba że z hotelu nie wychodzą bo wstydzą sie wychylić swoje ryje... "
Hahaha, a to dobre;) Dostałam ataku epilepsji...
Możliwe, że właśnie dlatego ta nazwa, ale badziej pasowałoby "Tokio burdel"... To by wszystko wyjaśniało.

A_R_

Ja też nie rozumiem, co w nim ludzie widzą (dobrego!).
Wciąż zadaję sobie pytanie: Czym on się wsławił, że każdu kojarzy jego nazwisko?!

Green_Girl

Każdy? Tylko ci, którzy czytają "Bravo" i ogladają MTV. Moja mama nie ma o nim bladego pojęcia. To tak gwoli uściślenia słowa "każdy".
Choć z drugiej strony, dla niektórych ci powyżej 20-stki, to już nie ludzie ;)

Jorjan

cofnijcie się nawet o te 15 lat i już macie zajebistą muzykę!!!