Oryginalna uroda i oryginalna muzyka. Jak komuś nie pasuje, to niech się nie udziela.
Jestem całkowicie zaskoczony, że są takie dziwolągi, które piszą o innych, że "dziwnie wyglądają". Spójrz w lustro zanim tak napiszesz...
Piękna, te oczy i usta!!!!!!!!! . Właśnie obejrzałem sobie koncert Shepherd's Bush Empire '97 - jej zachowanie na scenie jest tak naturalne, chyba zapomina o publiczności i śpiewa dla siebie, bawi się. Koncert rozkręcił się po 30 minutach, ramiona i twarz pokrył jej pot, włosy opadały w nieładzie.... - wyglądała nieziemsko, jak śpiewa ma w sobie coś z małej dziewczynki.... (osobiście uważam, że wielu wspaniałych artystów zachowało w sobie coś z dziecka, to czyni ich wyjątkowymi, czerpią radość ze swojej twórczości - co tylko dobrze na nią wpływa). PS: muszę obejrzeć "Juniper Tree" -grała w tym filmie mając 25 lat...
Zgadzam się z Bunchem. Wg. mnie Bjork ma trochę twarz jakby miała zespół Downa. Ba....powiem nawet nieco więcej, czasem zachowuje się jakby była autystyczna czy coś w tym stylu. Zaznaczam od razu (żeby nie było), że wcale nie twierdzę, że to źle, piszę jedynie tak jak uważam. Ludzie, jesteście jacyś dziwni, to jest przecież tylko wyrażanie opinii, a nie jakieś obrażanie. Bjork i tak nigdy tego nie przeczyta. Dziwię się powszechnemu oburzeniu.
Nie , nie sądze. Niewiem skąd Ci się ten zespół downa wziął u ślicznje Bjork. Jedyne co mnie dziwi w jej urodzie to to że rózni się od innych islandek, wygląda trochę jak z Grenlandii , a nie mogłam się doszukać u niej innych przodków niż islandczycy. Chociaż nosek i usta ma typowo skandynawskie.
to chyba ludzi z tym schorzeniem nie widziałeś, ona po prostu wygląda na mieszankę chińsko-eskimoską, taki bardzo oryginalny typ urody + oryginalna osobowość + oryginalna muzyka= Bjork.
Nie wydaje mi się.. Według mnie Bjork ma bardzo ciekawą urodę, ale nie wygląda jakby miała zespół Downa.. Myślę, że wyróżnia się na tle innych artystek, które nie mogą pochwalić się oryginalnymi rysami twarzy.. Myślę, że dzięki temu jak wygląda, jest bardziej rozpoznawalna i jej twarz bardziej wpada w pamięć..
Spójrz w lustro, czy ty prrzypadkiem nie masz urody downa. Jak mozna w ogóle pisać coś takiego. Poziom poniżej nawet nie wiem czego ...