Ja ją bardzo lubie. Co z tego że grał tylko w Suite Life? Może nie chcę robić większej kariery. Ale jako London jest świetna i nie wyobrażam sobie żeby ktoś inny to zagrał xD
<To chyba twój jedyny temat, w którym jako tako się zgadzamy>.
Tak, jest bardzo dobra w roli niezbyt rozgarniętej <że tak napiszę w skrócie> London ;). Wydaje mi się jednak, że chciałaby, żeby jej kariera nabrała rozpędu. Kto chciałby byc znyny kilku ról?
Pozdrawiam :D
Tam miło byc: Kto chciałby byc znany <z> kilku ról? ;P. Pomyłka...
A tak przy okazji nie ma wcale takiej nikłej filmografi, co prawda większośc to pewnie produkcje Disney'a, ale... przecież jest jedną z jego gwiazdek ;).
A <filmografii> też popełniłam błąd - tak przy okazji.
W 2009r. zagrała w filmie: "Wendy Wu: Homecoming Warrior 2", więc jako tako się rozwija :).
1. chciałam zauważyc, że żyjemy w Polsce i są spolszczone tytuły więc może uzywajmy własnego języka?
2. poza tym ok fajnie gra w "nie ma to jak hotel" ale nie jest to aktorka jednego serialu, ale gra też w 'Wendy Wu", "Ucieczka z przemieścia" "Wycieczka na studia" to nie jets jakies byle co ale fajne młodziezowe filmiki :]
Rozśmieszyło mnie to w twoim temacie "Może nie chcę robić większej kariery". takkk bo aktorka nie marzy o niczym innym jak skończyć swoją karierę na paru filmach młodzieżowych...
to też dobre spostrzeżnie... jak się już zasitnieje w tym świecie i to na skale światową to raczej chcę sie byc jak najlepszym i jak najbardziej rozpoznalwalnym.
Przecież ona nie grała tylko w Suite Life !!! Popatrz sobie na jej filmografię ! A w 2010 do kin wiejdzie z nią film Boogie Town i to napewno nie będzie film dla dzieci i młodzieży tylko dla doroślejszych osób. Był już gdzieś zwiastun ale wystarczy na youtube wpisać Boogie Town i tam będzie!
kurde.. właśnie obejrzałam ten trailer i jestem w szoku! to się w ogóle odrywa od tych młodzieżówek... ale ona tam chyba wiele nie gra..tzn. bynajmniej nie jest chyba główna postacią?
Właśnie o to mi chodziło. Każda aktorka chce się rozwijać więc dobrze że dostaje poważniejsze role bo jak na razie ja ją kojarzę z samych filmów dla dzieci i młodzieży...