Britney Spears

Britney Jean Spears

7,9
199 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

LUBIE BRIT!!!!!!!

użytkownik usunięty

kurcze ona jest najfajniejszą piosenkarką na świecie,ja nie wiem jak można jej nie lubić!!!!!!ci kturzy ją nie lubią,są głupi-poprostu,bo jak można jej nie lubić?!

eeeeee
troche mnie zatkało..... uważasz że jej piosenki są FAJNE??? czy tylko sobie żartujesz?

użytkownik usunięty

Chyba cię czółko boli . Ona jest do kitu . A moze nie maszjej do kogo jej porównać posuchaj lepiej keli minog , li kim , christiny agilery, lopez
To one sa warte uwagi . I nie przyznawaj się nikomu ze słuchasz jej piosenek , ani ze ją lubisz bo cię wyśmieją i powiedzą ze jesteś chora i głupia . A wogula rób co chcesz. Jezeli lubisz kicz to go łuchaj.

Moja droga popracuj nad ortografią - pisze się KTÓRZY, a NIE(!) KTURZY!!!

Camomile

iii właśnie:) patrzcie, właśnie tacy ludzie na poziomie, piszący KTÓRZY przez "u" słuchają britney:)

ciaho

z pewnoscia ty jestes na wiekszym poziomie:) jesli tak to garatólóje.....oops....napisał em gratuluje przez "ó".....chyba z tego wynika, ze słucham Britney:)

pspop

to że macie w tej sprawie inne zdanie nie znaczy że macie oczerniać innych!!!Ja odkąd tylko pamiętam uwielbiałam Brit i jej piosenki, później z czasem zaczęło mi to przechodzić, skupiłam się na filmach i na hip hopie ale ona zawsze będzie moją idolką, a ostatnia płytą udowodnila że nadal jest świetna!!!

oj, chyba nikt tu nie wie co to znaczy ironia, oj chyba wszyscy.. :)))
średnia prowokacja

syneq

O rany, jak to wszystko przeczytalam to, aj szkoda gadac, ale napisze :p.
1) Ten kto napisal ten post, no coz, ma swoj gust, nie kazdemu to sie musi podobac (mi sie np Britney wogole nie podoba)
2) Aga , well. (patrz wyzej)
Ja osobiscie uwazam Spears za bardzo, hmmm, nie wartosciawa osobe. Jest dosc... Trudno mi to wyrazic, ale po tym co wyczynia nie moge stwierdzic ze jest dobrym czlowiekiem a juz na pewno nie bedzie dobra matka, szczerze wspolczuje jej nienarodzonemu jeszcze dziecku.
Pzdr

Twoj gust muzyczny pasuje doskonale do poziomu twojej wypowiedzi.