kurcze ona jest najfajniejszą piosenkarką na świecie,ja nie wiem jak można jej nie lubić!!!!!!ci kturzy ją nie lubią,są głupi-poprostu,bo jak można jej nie lubić?!
Chyba cię czółko boli . Ona jest do kitu . A moze nie maszjej do kogo jej porównać posuchaj lepiej keli minog , li kim , christiny agilery, lopez
To one sa warte uwagi . I nie przyznawaj się nikomu ze słuchasz jej piosenek , ani ze ją lubisz bo cię wyśmieją i powiedzą ze jesteś chora i głupia . A wogula rób co chcesz. Jezeli lubisz kicz to go łuchaj.
iii właśnie:) patrzcie, właśnie tacy ludzie na poziomie, piszący KTÓRZY przez "u" słuchają britney:)
z pewnoscia ty jestes na wiekszym poziomie:) jesli tak to garatólóje.....oops....napisał em gratuluje przez "ó".....chyba z tego wynika, ze słucham Britney:)
to że macie w tej sprawie inne zdanie nie znaczy że macie oczerniać innych!!!Ja odkąd tylko pamiętam uwielbiałam Brit i jej piosenki, później z czasem zaczęło mi to przechodzić, skupiłam się na filmach i na hip hopie ale ona zawsze będzie moją idolką, a ostatnia płytą udowodnila że nadal jest świetna!!!
O rany, jak to wszystko przeczytalam to, aj szkoda gadac, ale napisze :p.
1) Ten kto napisal ten post, no coz, ma swoj gust, nie kazdemu to sie musi podobac (mi sie np Britney wogole nie podoba)
2) Aga , well. (patrz wyzej)
Ja osobiscie uwazam Spears za bardzo, hmmm, nie wartosciawa osobe. Jest dosc... Trudno mi to wyrazic, ale po tym co wyczynia nie moge stwierdzic ze jest dobrym czlowiekiem a juz na pewno nie bedzie dobra matka, szczerze wspolczuje jej nienarodzonemu jeszcze dziecku.
Pzdr