Bryce Dallas Howard

7,4
23 342 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bryce Dallas Howard

Ona ma być Victorią??
A ja tak lubię Rachelle! Zresztą ona nie pasuje do roli, taka delikatna się wydaje. Ja chcę Rachelle! Dlaczego ona nie zagra???

użytkownik usunięty
dosia95

No zgadzam się z Tobą. Rachelle nie zagra podobno dlatego, że w tym samym czasie, co będą zdjęcia do Zaćmienia, będzie grała w jakimś serialu i reżyserowi to nie pasuje, to zmienił aktorkę.

tak, ma zagrać w innym filmie. Tylko, że Summit przecież mógł z nią jakoś uzgodnić jej TYLKO 10-cio dniową nieobecność. A przecież zdjęcia do Zaćmienia mają trwać 3miesiące! Szkoda, naprawdę, szkoda!

Poza tym - z całym szacunkiem, ale faktycznie - Bryce wygląda za delikatnie a ja się już przyzwyczaiłam do mrożącego krew spojrzenia Rachelle. :) no cóż... teraz trzeba iść na Księżyc w nowiu i pożegnać naszą Victorię :)

malibu_girl

Bryce urodziła się w 1981 roku i ma teraz 28 lat (dla mnie wygląda na 24), a Rachelle urodziła się w 1979, 30 lat. Jest jak młodsza siostra Rachelle. Bez urazy dla jej fanów, ale dla mnie to nie jest ta książkowa zabujcza Victoria.

A dla jej fanów:
http://www.filmweb.pl/topic/1184130/%E2%99%A5+Fani+chc%C4%85+Rachelle+z+powrotem .html

dosia95

Ja także wolę Rachelle ale co zrobić. Pożyjemy, zobaczymy.. może także okaże się fajną Victorią ;D