Bryce Dallas Howard

7,4
24 008 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bryce Dallas Howard

Ona ma być Victorią??
A ja tak lubię Rachelle! Zresztą ona nie pasuje do roli, taka delikatna się wydaje. Ja chcę Rachelle! Dlaczego ona nie zagra???

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
dosia95

No zgadzam się z Tobą. Rachelle nie zagra podobno dlatego, że w tym samym czasie, co będą zdjęcia do Zaćmienia, będzie grała w jakimś serialu i reżyserowi to nie pasuje, to zmienił aktorkę.

tak, ma zagrać w innym filmie. Tylko, że Summit przecież mógł z nią jakoś uzgodnić jej TYLKO 10-cio dniową nieobecność. A przecież zdjęcia do Zaćmienia mają trwać 3miesiące! Szkoda, naprawdę, szkoda!

Poza tym - z całym szacunkiem, ale faktycznie - Bryce wygląda za delikatnie a ja się już przyzwyczaiłam do mrożącego krew spojrzenia Rachelle. :) no cóż... teraz trzeba iść na Księżyc w nowiu i pożegnać naszą Victorię :)

malibu_girl

Bryce urodziła się w 1981 roku i ma teraz 28 lat (dla mnie wygląda na 24), a Rachelle urodziła się w 1979, 30 lat. Jest jak młodsza siostra Rachelle. Bez urazy dla jej fanów, ale dla mnie to nie jest ta książkowa zabujcza Victoria.

A dla jej fanów:
http://www.filmweb.pl/topic/1184130/%E2%99%A5+Fani+chc%C4%85+Rachelle+z+powrotem .html

dosia95

Ja także wolę Rachelle ale co zrobić. Pożyjemy, zobaczymy.. może także okaże się fajną Victorią ;D