W sumie jak czytałam tą książkę (nie raz, nie dwa.. ) to wyobrażał sobie James trochę inaczej. ;p Ciekawe jaki ten będzie, bo w sumie żadnego z tych filmów z nim nie oglądałam. :P
a wie ktos moze czy ona tam gra dobrego czy zlego? I w jakim filmie gra dobrego? Bo narazie to widzialam go jak mial zly charakterek:P
A Twilight on będzie grał złego (chyba z reszta jak zwykle ;P ), nawet baaaardzo złego, i jego postać będzie praktycznie głównym czarnym charakterem, więc bedzie ciekawie ;)
O tak... ;) James to że się tak wyrażę 100%-towy wampir ;) Ale jaki sexowny wampir ;** Taki typowy bad boy ;)
Cam jest niesamowicie sexy! Pasuje do roli James'a idealnie, choć uważam, że o niebo lepiej wygląda w krótkich włosach niż w długich jakie mu zafundowali w filmie.
zgadzam się. poza tym wydaje mi się że w opisie Jamesa w Zmierzchu ma on krótkie włosy, więc nie wiem po co dorabiali mu długie .
A ja go wolę w długich, taki blondwłosy aniołek z psychopatycznymi skłonnościami xD Nie, na serio to Cam mnie urzekł, i dałabym się dla niego nawet ugryźć (;
W prawdzie Jamesa sobie nieco inaczej wyobrażałam o przeczytaniu książki, ale ...
Cam w jego roli mnie nrmalie urzekł :D Uwielbiam go :D:D:D