Jeszcze nie wiem, co o nim myśleć... Co prawda, nie tak sobie wyobrażałam Nate'a, ale chyba każdy widzi inaczej bohatera książkowego. Mam nadzieję, że dobrze gra:) Brakuje mi tylko w Gossip Girl tych "złotych słynnych włosów" Nathaniela Archibalda!!!! Ale ogólnie: nie jest zły!
a ja właśnie tak sobie go wyobrażałam :)
zabójczo przystojny Nathaniel Archibald :D
jedynie to te włosy coś mi nie grają, ale jest lepiej niż dobrze :]
ja dokładnie tak go sobie wyobrażałam :)) tylko może z troche dłuzszymi wlosami, bo przeciez złote to ma w przyblkizeniu... (?) moim zdaniem najlepiej dobrany aktor, najbardziej ze wszystkich przypomina bohatera ksiązkowego, a po za tym, platoniczną miłośc przezywam :)
Mógłby założyć soczewki..
Nate w książce , był przecież 'niesamowicie' przepiękny ! Idealny! Podobnie jak S :/
Bass bije go na głowe !
Z wyglądu Nate mi bardzo pasuje do książkowego.
Oczywiscie pomijając te zielone oczy(rzeczywiście mógłby sobie założyć soczewki, no ale trudno).
Gorzej z tym co zrobili z tą postacią...! Dla mnie tego Nate'a z książkowym łączy jedynie nazwisko i ładna buzia =/ tamten Nate jest przecież wiecznie naćpany, niezdecydowany, niedojrzały, ale i tak uwielbiałam tą postać!
a serialowy Archibald jest po prostu kompletnie nijaki, bez wyrazu... szkoda!
Moim zdaniem Chace świetnie pasuje na Nate. Ktoś mówił o Westwicku. On to idealnie pasuje na Chuck`a. Zresztą mi cała obsada pasuje. Blake mogła by być troszkę ładniejsza, jednak i tak mi pasuje. Włosy ma fenomenalne!
Jej, to zdjęcie jest okropne! Z dwudniowym zarostem..
Chace jest bardzo przystojny, na pewno przystojniejszy od Bassa.
Macie racje co do Blair.. Nie jest tak piękna, jaką ją sobie wyobrażałam czytając książkę. Za to Nate.. mój typ ;D
jak dla mnie pasuje idealnie, tak właśnie wyobrażałam sobie Nate`a ;)
a co do zdj. to faktycznie mogliby zmienić. :P