Chace Crawford

Christopher Chace Crawford

7,6
6 644 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chace Crawford

Jeszcze nie wiem, co o nim myśleć... Co prawda, nie tak sobie wyobrażałam Nate'a, ale chyba każdy widzi inaczej bohatera książkowego. Mam nadzieję, że dobrze gra:) Brakuje mi tylko w Gossip Girl tych "złotych słynnych włosów" Nathaniela Archibalda!!!! Ale ogólnie: nie jest zły!

Luelle

to naprawde istnieje taki film jak ,,Plotkara'' czy nie? bo juz sama nie wiem...

dominika_28

to serial. 5 września wchodzi w Ameryce na programie CW.

dominika_28

Istnieje, ale to jest serial a nie film. Leci teraz w niedziele o 12.10 na
tvn siedem..polecam ;]

Luelle

a ja właśnie tak sobie go wyobrażałam :)
zabójczo przystojny Nathaniel Archibald :D

jedynie to te włosy coś mi nie grają, ale jest lepiej niż dobrze :]

Luelle

ja dokładnie tak go sobie wyobrażałam :)) tylko może z troche dłuzszymi wlosami, bo przeciez złote to ma w przyblkizeniu... (?) moim zdaniem najlepiej dobrany aktor, najbardziej ze wszystkich przypomina bohatera ksiązkowego, a po za tym, platoniczną miłośc przezywam :)

vani307

Kiepski z niego Nate. Nawet nie ma zielonych oczu.

Cyzia

Mógłby założyć soczewki..
Nate w książce , był przecież 'niesamowicie' przepiękny ! Idealny! Podobnie jak S :/
Bass bije go na głowe !

Luelle

Z wyglądu Nate mi bardzo pasuje do książkowego.
Oczywiscie pomijając te zielone oczy(rzeczywiście mógłby sobie założyć soczewki, no ale trudno).
Gorzej z tym co zrobili z tą postacią...! Dla mnie tego Nate'a z książkowym łączy jedynie nazwisko i ładna buzia =/ tamten Nate jest przecież wiecznie naćpany, niezdecydowany, niedojrzały, ale i tak uwielbiałam tą postać!
a serialowy Archibald jest po prostu kompletnie nijaki, bez wyrazu... szkoda!

Skylaria

Moim zdaniem Chace świetnie pasuje na Nate. Ktoś mówił o Westwicku. On to idealnie pasuje na Chuck`a. Zresztą mi cała obsada pasuje. Blake mogła by być troszkę ładniejsza, jednak i tak mi pasuje. Włosy ma fenomenalne!

Luelle

Jej, to zdjęcie jest okropne! Z dwudniowym zarostem..
Chace jest bardzo przystojny, na pewno przystojniejszy od Bassa.
Macie racje co do Blair.. Nie jest tak piękna, jaką ją sobie wyobrażałam czytając książkę. Za to Nate.. mój typ ;D

Clotilde

jak dla mnie pasuje idealnie, tak właśnie wyobrażałam sobie Nate`a ;)
a co do zdj. to faktycznie mogliby zmienić. :P

malinowa_m

Faktycznie. Zdj jest okropne. Ja uwielbiam te, w których widać głębię jego oczu! Są boskie, a uśmiech... Mrał! xd