Charlie Hunnam

Charles Matthew Hunnam

8,2
27 223 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Hunnam

Pozdrawiam Wszystkich, którzy przyczynili się do zepchnięcia pana Hunnama na niższe pozycje. Ale pamiętajcie...musimy być wciąż czujni! Jest wciąż wiele wrogów, którzy będa chcieli przywrócić pana Hunnama tam gdzie nie jest jego miejsce. Pan Hunnam nie zasługuje aby wogóle być na tej liście. Więc jego 28 miejsce jest aż przerażająco przerażające.

użytkownik usunięty
Skylaria

Pani manDy chyba ostro przesadza...
wrogów ?
to moze w ramach kontrreakcji my fanki zaczniemy dawać 1 pani ulubionym aktorem... co pani na to ?
Spadł...i dobrzez, bo miejsce było za wysokie, ale "Ale pamiętajcie...musimy być wciąż czujni! Jest wciąż wiele wrogów, którzy będa chcieli przywrócić pana Hunnama tam gdzie nie jest jego miejsce. Pan Hunnam nie zasługuje aby wogóle być na tej liście. Więc jego 28 miejsce jest aż przerażająco przerażające."
^ to już chyba przesada.

Nie wiem czy się pani Justyna zorientowała, ale post pani manDy był napisany z ironią. A szczególnie wyróżnione przez panią Justynę linijki. Ci wrogowie nie byli przecież dosłowni, nie uważam pani Justyny ani reszty fanek Hunnama za swoich wrogów - bo to tylko portal, a nikt tak naprawdę siebie tu nie zna, tylko wymienia opinie. Ciężko kogoś takiego nazwać wrogiem. Ale ten momencik z 28 miejscem uważam za jak najbardziej na miejscu ^^ Jak dla mnie, rzeczywiście nie powninien być na tej liście. Już nie ze względu na to, że jest słaby (bo tego tak naprawdę nie mogę stwierdzić) tylko ze względu na ilość filmów w jakich grał. Która jest zbyt mała, aby był tak wysoko. jeżeli Wy moje panie, zaczniecie dawać moim aktorom 1, to nic pani manDy na to nie poradzi. Byłaby to tylko głupota, dawać np. takiemu Pacinowi 1, kiedy każdy wie że zasłużył sobie na miano geniusza. Chociażby ze względu na spory dorobek i niesamowity profesjonalizm.

Skylaria

Drogie panie kultury wam nie brak, to fakt, ale...zgodze się z Mandy, gdyż Charlie jest młodym aktorem, przed którym jest ładna przysżłośc, ale miejsce 28, to za wysoko jak dla niego, a jak maja się poczuć tacy aktorzy jak Ewan mcGregor, Naomi WAtts, Charlize Theron, Meryl Streep,Keanu Reeves,Jodie Foster, Sean Penn, czy nawet Audrey Tautou którzy mają owiele niższe pozycje niż Charlie, nie wątpie ze jest to dobry aktor, ale kiedy widze ranking na którym przeważają jakies Hillary Duff, Linsday Lohan, Chad Michael Murray czy te Olsenki, a inni wspaniali i zasluzeni aktorzy maja 70, 60, 80 miejsca to mi sie niedobrze robi!
pozdrawiam

Skylaria

A no właśnie. Zgadzam się z Moną :)

Skylaria

Miło że się ze mną zgadzasz Mandy :D Przeglądam sobie ranking i co widze?SAlma Hayek na miejscu 20(prawie spadłam z krzesła), Chad Michael Murray na 48(omg, co za uboga filmografia)Orlando Bloom-45,Hilary Duff-81bez komentarza), Emma Wattson-80-to są dziedzieaki jednego filmu a są wyżej od prawdziwych gwiazd. Ze smutkiem stwierdzam że Ewan McGregor spadł na 75 miejsce, a Naomi WAtts(z 8) na 33, chyba coś jest nie tak, a Keira Knightley ma 9 miejsce, nie no bez przesady, ładna buzia to nie wszystko, mile jestem zaskoczona, ponieważ po premierze Kodu da vinci Audrey Tautou wspina się w góre :D
pozdrawiam

użytkownik usunięty
Mona

manDy, przecież ja takze nie zamierzam Pani aktorom ulubionym dawać 1 bo pewnie w paru przypadkach to też moi ulubieni ;) [nie wiem, nie sprawdzałam],
a ironia... nie byłam pewna czy to ironia, czy moze złośliwość...
a z tego całego zamieszania, i z powodu mojego oburzenbia tą sytuacją odpowiedziałm "nie ładnie" powiedzmy... przepraszam :)
macie panie oczywiście rację :) ze na te 1 miejsce nie zasługiwał, ale czy to, zę przez chwile tam był (ja sama nawet tego na oczy nie zdążyłam zauważyć) wyrządziło komuś tak wielką kzywdę ?

Skylaria

A no nie wyrządziło :) To peace między nami :)

użytkownik usunięty
Skylaria

Of course :)

:D COś jest chyba nie tak. Wiem ze ranking nie jest wazny, ale zaraz coś mnie trafi! Co się dzieje w tym top swiecie filmów? Najlepsi aktorzy spadają na miejsca odległe od pierwszej dziesiątki, za to jakieś "gwiazdy"idą coraz wyżej, sprawdzcie sobie prosze same ranking i powiedzcie czy to nie jest wkurzające? A dla fanek Charliego nasza kochana Zinah zamiesciła na naszym kochanym forum o kochanym Ewanie McGregorze dział poświęcony Charliemu http://ewanmcgregor.fora.pl/viewtopic.php?t=104 [ewanmcgregor.fora.pl/vi...] zobaczcie sobie.

Mona

wiemy wiemy, już tam byłyśmy ;) super foty :D

Skylaria

z Tobą jest coś nie halo czy co ? hmm, no pewnie w koncu kazdy zazdorsci Charliemu wyglądu, talentu i wszystkiego

Skylaria

Tak! Dokonaliśmy tego! Z pomocą Potęgi Posępnego Czerepu Hunnan został zepchnięty w ciemności Mordoru. Ale strzeżcie się, dziatwa droga, Hunnam potomek straszliwych Hunów, w każdej chwili moze powrócić...

Co to za koleś? Jak wchodze na filmweb i patrze na dół głównej strony na komenty o ludziach, to ten Hunnam zawsze zatyka połowe miejsca...

użytkownik usunięty
LV426

przeszkadza Ci to co...?
to będziesz miał z NAMI_FANKAMI do czynienia...
a jak my Ci pzywaliły z (!) pełnego (a nie pół...) obroptu...to Cie nawet Chuck Norris nie uratuje...
zrozumiano ?!?!?!

Wow! Jaka ostra dziewczyna! Możesz mi przywalić z pół.. ba! nawet z pełnego obrotu. A potem przywiązać kajdankami do łóżka... Lubię też pejcze...

użytkownik usunięty
LV426

Jaki...perwersyjny !
Ja mówiłam poważnie...my dla i za Charliego zrobimy wszystko...
I na pewno nie będzie to przyjemne !
...

Ciekawy jestem, czy Charlie również dla Was i za Was zrobiłby wszystko.
pozdrawiam wszystkie perrrwerrrsyjne fanki Hunnama

użytkownik usunięty
LV426

Już kiedy wyślemy MU nasz List Miłosny, i ujrzy na włąsne oczy, nasz eniesamowicie piękne zdjęcia...przyleci do Polski za nami ;)