Czy wy tez zauważyliście że czym większe jest zainteresowanie Charlim i czym więcej ma fanek tym bardziej jego ocena spada? Czyzby zazdrosc mniej atrakcyjnych panów?=D
Ty, rzeczywiście spada! Dopiero teraz to zauważyłam! BYło coś koło 9,5, nie? Wielbie go. i ZAWSZE daję mu 10/10, więc to nei ja zaniżam średnią :P
Nom popieram Was :) Charlie jest słodki i powinien być przynajmniej w pierwszej 10-tce "top 100 ludzie" ode mnie oczywiście 10/10 :)
"Charlie zasługuje na 10 za samo istnienie" Dobre. A skąd wiesz jaki jest? Nie znasz go. Nie wiedziałam że na ludzi się wogóle głosuje za ładną buzię i kilka godzin spędzonych na siłowni. Facet zagrał w paru filmach, aktorem jest słabym, a tu zamiast najwyżej 6 ma ocenę 9. Żałosne. Jak zagra w jakimś bardziej amitnym filmie, i pokaże talent to można rozmawiać. Na razie na 10 zasługują tacy geniusze jak De Niro, Depp czy Pacino. Popatrzcie sobie na ich role. To są aktorzy. Oni stają się swoimi postaciami. A nie napinają mięśnie na ekranie i zrobią słodką minkę. Tacy, nie zasługują nawet na 5... w końcu jesteśmy na portalu filmowym, a nie na portalu mody i urody.
No... określenie Hooligansów filmem wogle nie ambitnym, to bezprawie, a określenie roli Charliego Hunnama, jako Peta w tym filmie :"A nie napinają mięśnie na ekranie i zrobią słodką minkę. ", to...no cóż, nie wiem jak określić... jego rola w tym filmie była ŚWIETNA, i choćby za nią jedną zasługuje na sporo punktów, ja się nie będę powtarzać, jeśli chcesz moje zdanie wogle znać, -) "anglia się śmieje", tu jest taki temat, i tam są wszystkie moje argumenty co do GSH i Charliego...tyle
pozdrawiam :)
Skoro wg Ciebie ejst takim słabym aktorem, napina mięśnie i robi słodką minkę to po kiego komentujesz zdanie innych? Ja oceniam tak, jak mi się podoba, co byś zrobiła, jakbym napisała "Charlie zasługuje na 10 za słodką minkę"? katastrofa, nie? Każdy głosuje tak jak chce, a ja bede oceniać według kryteriów, które mi się podobają, teraz mam ochote oceniać według mody i urody, taki mam właśnie kaprys...
Myślisz że jak przypomnisz mi o tym ,że jestem na portalu filmowym to przeproszę Cię za to co napisałami szybko zmienię swoją ocenę na 5?
Lub sobie De Niro albo Pacino, oglądaj po sto razy "bezsenność" i "rekrut" i nigdy więcej nie oglądaj filmów z Charliem Hunnamem, jest przecież takim słabym aktorem... to tragedia, jak wogóle uszłaś z życiem po obejrzeniu GSH? Nie moge uwierzyć.
Charlie zasługuje na 10 za słodką minkę :D hahaha Ja za ta słodką minke to bym mu dała 11 jakby tylko było mozna :P po co się kłucić? Ci którzy sie znają wiedza na ile zasługuje:) I takie pytanko? Czy ktoś podwazał Twoje zdanie o De Niro, Pacino czy Johnym Deppie? Robisz akcje jakbysmy nie wiem co zrobiły. Skoro Ci sie nie podobają jego minki i mięśnie a przede wszystkim gra aktorska to po co nas denerwujesz?Wystarczy powiedzieć że Ci sie nie podoba...... pozdro dla wszystkich fanek:)
Ja tam w ogóle nie oddaje głosów na żadne aktorki ani aktorów. Wydaje mi sie trochę dziwne, żeby oceniać kogos po 1 czy 2 filmach, kto wie, czy za parę miesięcy się nie zeszmacą albo zagraja tak mizernie, że hoho. Nigdy nie wiadomo co w kim siedzi :) Ocenianie osób jest dziwne. W jednym filmie zagrają dobrze, to nie znaczy, że tak będzie w każdym. W natepnym filmie może byc kaszna. Poza tym w cholerę osób daje 1 pkt jakeimus aktorowi któego nie lubi albo mu zazdrości :/ żałosne
Więcej nie piszę, bo i tak już chyba zamotałam i wątpię, czy ktoś zrozumie moje intencje :(
NA IMDB jest porządnie, filmy się ocenia, a aktorów nie. Na FW teą tak powinni zrobić.
I zeby nie było: uważam, że CHARLIE JEST SŁODKI:)
Olina masz trochę rację, ale ja uważam, że wszyscy te oceny traktują zbyt poważnie. Tak strasznie poważnie, ludzie wyluzujcie. Lubicie kogoś, dajcie mu 10, jak ma brzydki nos to dajcie mu 1, nikt was za to nie ochrzani. Oceniacie wg waszych kryteriów. Nic tu nie jest napisane, że trzeba oceniać akurat za poziom gry aktora, albo na podstawie wyglądu. Oceniasz jak chcesz, co chcesz i wg swoich kryteriów!
ok zgadzam się. Ale ja i tak myślę, że ocenianie ludzi jest dziwne. Anyway, ja nie oceniam. Pozdrawiam fanki Charliego :))
Nikt nie powiniem się czepiać i wtrącac oceniamy tak jak chcemy i tak jak nam się podoba :) Szkoda tylko ze srednia wciąż spada.....
A przepraszam, bo co? To jest FORUM , a nie zamknięta grupa super extra fanów.każdy ma prawo wyrazić zdanie na temat filmu i aktora. Kiedy mu sie podoba, jak mu się podoba i gdzie mu się podoba. Byle tylko nie obrażać innych forumowiczów. :/