Normalnie nie wpycham się w takie dyskusje, bo generalnie nie lubię tego robić, ale znalezienie "Hooligans" jako najlepszego filmu roku na Filmweb mnie do tego sprowokowało, bo wiem że ten wynik jest tak w 95% spowodowany panem Charlsem. Widać gust Polek, nic dziwnego że się cały świat z nas nabija. Hunnam w Hooligans (filmie który mu tych fanek narobił) = Drech jakiego bym 100 km łukiem omijała. Pierwsza myśl na widok takiego: typek spod budki z tanim piwskiem co ku*** używa za przecinek w zdaniu, a dla rozrywki opluwa i dewastuje klatki schodowe. Generalnie, obrzydlistwo. Nie wiem czym się zachwycać.
Charlie w Hooligans grał rolę jaka grał,coż zgadzam sie ze ta postac była dosc kontrowersyjna ale swietnie sie w niej sprawdził.My nie zachwycami sie ta postacia , On w rzeczywistosci jest zupełnie inny,podoba nam sie ogólnie, bo taki mamy gust i tego nie zmienimy,ja w takich sytuacjach stwierdzam po prostu-Każdy ma inny gust i trzeba to uszanować.Ale jesli chodzi o postac ktora gral w Hooligans to wole juz takiego chłopaka niz lalusia z włoskami na zel,w obcislej bluzeczce itd.O gustach lepiej nie dyskutowac.
Zupelnie zgadzam sie z June;)
Do AkashaVampireQueen :skupilas sie wylacznie na Hooligansach, a jest przeciez kilka inncyh filmow, w ktorych gra inne postacie, zupelnie nie podobne do tej. W Hooligansach jest "Drechem"[jak to ujelas] i ma taki charakter, nie dlatego ze mu sie tak podoba, tylko po to zeby bezblednie wcielic sie w odgrywana przez siebie postac. Poza tym nie podoba mi sie tylko dlatego ze [moim zdaniem] jest przystojny, ale przede wszystkim podoba mi sie jego gra aktorska oraz to, ze jest naturalny i nie udaje kogos, kim nie jest. Najwazniejesze, nie lansuje sie na jakas mega gwiazde Hollywood, jak zreszta robi wielu jego kolegow po fachu.
Pzdr;P
Karolajn, skupiłam się na "Hooligans", bo zwyczajnie mnie zszokowało że ten film został wybrany najlepszym roku na filmweb, kiedy premiery w 2006 miało kilka o wiele wartościowszych filmów jak "Volver", "Pan's Labirynth" czy nawet "The Departed". A wiem że tą pozycję "Hooligans" wyklikały tak w 98% fanki (które z kolei z 98% jakieś 90% właśnie przez "Hooligans" i drecha przez Charliego portretowanego się fankami się stały) Hunnama, przez jego obecność w tym filmie.
No wiesz, ja tam nie patrzyłam, na którym miejsu jest w rankingu i powiem szczerze, ze przezylam szok , ze zostal wybrany najlepszym filmem roku. Tylko ze mi zwyczajnie podoba sie ten film, nie dlatego, ze wystapil w nim Charlie, poprostu spodobał mi sie z innych wzgledow, ale masz racje ze wiekszosc dziewczyn uwielbia ten film, dlatego, ze zagral w nim Hunnam .Jak widzisz, kazdy ma inny gust, wiec kazdemu podoba sie inny film i to z calkiem innych powodow, tak jest i nic tego nie zmieni;)
A ja nie wiem czemu przejmujesz się zwykłym rankingiem który zostal opublikowany tylko na polskej stronie internetowej której na pewno żaden obcokrajowiec nigdy nie przeczyta i nie dowie się że "Hooligans" zostało wybrane według filmwebowiczów najlepszym filmem 2006 roku.
Co do tego że Twoim zdaniem nie ma się czym zachwycać to podsumowała to juz June - każdy ma inny gust, nadszedł czas to zrozumieć.
Nie chcę tutaj kłótni tylko po prostu dziwi mnie że tak strasznie przejęłaś się jakimś tam rankingiem. To nie jest "wina" jedynie fanek Charliego że "Hooligans" zajął taką wysoką pozycję. Każdy ma swoich fanów i fanki ale każdy równie dobrze ma przeciwników i nie możesz z góry zakładać że tylko ci którym film się podobał głosowali na niego. Widocznie jednak Polacy taki własnie gust mają i już.
a mi sie podobala postać Pet'a, niebył taką "ciotunią" ani pozerem jak większosc chlopaków ktorzy zgrywaja wielkich twardzieli a jak przyjdzie co do czego to ... sami wiecie. I w dodatku miał bardzo fajny stosunek do kobiet (scena w autobusie)czyli podsumowujac nie byl zwykłym tępym dresem jakich u nas pełno. porostu lubił komus czsem dac po mordzie to wszystko:)
hmm raczej dziewczyny by nie udezył...:)
a poza tym bił sie tylko z innymi kibicami a nie z przypadkowymi osobami
Czy mi się wydaje, czy zeszłyście na inny temat.
Dla mnie Hunnam dobrze zagrał w Hooligans, taką dostał rolę...ale to przesada jak NIEKTÓRE (''Piękny Charlie, koffam go'' itp.) dziewczyny mówią, że go kochają nie rozumiejąc dokładnie fabuły filmu, w którym zagrał, a co gorsz nie znając go...To trochę dziwne...jak dla mnie...
hehe.. zgadzam sie.. mi rowniez podobala sie ta scena w autobusie.. ;)) u naszych "kiboli" takiego gestu by sie raczej nie znalazło .. :/ pete (czy kogo tam gral .. ;p ) jak przyszlo co do czego to po prostu byl wstanie isc sie hmm .. bic.. ;PP a nasi "chlopcy" po prostu by spierd**** .. takie zycie.. a temu, ze jest boski.. nie moge zaprzeczyc, bo mi sie przesadnie podoba .. mm .. ;)) No! ;p
.. A jesli chodzi o ta cala "afere" z tym ze "hooligans" zajal 1. miejsce w rankingu .. to moim zdaniem bardzo dobrze.. film jest swietny .. !!! swietni aktorzy w nim grają.. tzn swietnie wcielili sie w grane przez nich postacie .. no i super muzyka jest .. slucham jej non stop .. :] pozdro dla wszystkich, ktorym podoba sie film "hooligans" i Charlie .. ;p kiss ;*
a nie wpadlo ci do glowy, ze swietnie sprawdzil sie w roli "drecha"? oceniasz jego kunszt aktorski czy postac filmowa?