Noooop !!! powinien miec 100000000000000000000000000000 000000/10000000000000000000000 0000000000000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak mozecie !! ja mu za kazdym razem daje 10 jak tu wchodze ! no babki :D wziasc sie w garsc !! :) ;*
On nie zasługuje na więcej niż 7. Nie można głosować na aktora, tak wysoko ponieważ jest przystojny! Zagrał w jednym popularnym filmie, w którym wykazał się przeciętnym talentem i tu taka ocena?! On ma taką wysoką ocenę na tym portalu, tylko za wygląd. Dlatego że takie głupiutkie dziewczyny dają 10, bo on "jest ładny". Jak on może mieć wyższą ocenę niż tacy geniusze jak Al Pacino, Robert De Niro albo Johnny Depp?? Nie rozumiem. Tamci to "aktorzy", a nie modele. Jak patrzę jak tacy "aktorzy" mają taką wysoką ocenę, albo (jeszcze niedawno) HP czara ognia był na pierwszym miejscu, to zaczynam wątpić w ten serwis :/
1.nie w jednym popularnym filmie bo było też "wzgórze nadziei", niewielka rola ale była, i pare innych fajnych filmów np. "porzucona" nie sądze żebyś oglądał wogle...
2. w hooligans zagrał napewno nie przeciętnie, większość osób po obejrzeniu filmu, własnie Charliego Hunnam pamięta, i większość twierdzi że zagrał on lepiej niż Wood...
3. zazdrościsz mu że ładny ? niektórym podoba się włąśnie dlatego że jest ładny, za to go kochają i dlatego mu dają takie oceny-proste...
4. ja osobiście dałam 10, jakbym mogła bym dała i 11 12, itd. za to że w hooligans zagrał świetmnie świetną postać i za to że jest bardzo przystojny też ;-)
Mogę się z Tobą zgodzić, co do niektórych stwierdzeń - niech będzie. Ja tam nie uważam żeby zagrał tak wybitnie, że ma taką ocenę. Jeżeli ktoś uważa że jest świetnym aktorem, i dał mu za to 10 to nie mam nic przeciwko. Tylko mam takie wrażenie, że te oceny są za jego wygląd (większość napewno). Co się wiąże z Twoim pnuktem numer 2 - "zazdrościsz mu że ładny ? niektórym podoba się włąśnie dlatego że jest ładny, za to go kochają i dlatego mu dają takie oceny-proste..." Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, ale jesteśmy na portalu FILMOWYM. Tu się kocha aktorów za ich grę, nie wygląd. Wcale mu nie zazdroszę że jest ładny, bo wcale nie muszę - nie jestem facetem... A Ty chyba tak myślałaś bo zwracałaś się do mnie jak do chłopaka :):)
Podobna sytuacja jest właśnie, jak ktoś wyżej napisał z Maćkiem Zakościelnym. Facet przystojny, ale aktor bardzo marny.
P.S A tak wogóle to kogo Charlie Hunnam grał we "Wzgórzu nadziei"?
no to baaaardzo przepraszam za pomyłke, odnosiłam wrażenie że jesteś chłopakiem, bo trudno mi było sobie wyobrazić dziewczyne która by nie była nim zachwycona ...;-)
pewnie masz rację że dużo ocen jest za wygląd ale ja osobiście bardzo go cenię za role Peta i myśle że jie tylko ja...
we wzgórzach grał małą rólke ale to przecież film obsadzony "bardzo wysoko cenionymi aktorami" więc nie mogła mu sie trafić duża rola, w Nicolasie grał główną, a w filmach które jeszcze nie powstały ale są już tutaj opisane tez ma role wraz ze znanymi osobistościami.........
Maciej Zakościelny jest fajny w "Kryminalnych" no ale wiadomo że to niewielka rola, "Tylko mnie kochaj" też wg mnie nie było najgorsze ;-)