na jakiej podstawie go oceniacie? ja osobiście obejrzałam jeden film - Hooligans w którym zagrał bardzo dobrze. i tyle.. no i oczywiście dałam mu plusa za odwagę zagrania geja. A tak naprawdę ani widu ani słychu. nic. a szkoda bo z chęcią zobaczyłabym go jeszcze w innych fulmach.. bo dla mnie aktor tylko marnuje się w tych "operach mydlanych" i serialach .. to dodaje mu tylko tej zakłamanej cukierkowości, którą chce sprzedać widzą.. oczywiście ja lubię niektóre seriale .. ale te prwawdziwe seriale z kilkoma odcinkami a nie 1012947 . Dla mnie Charlie jest dbrym aktorem który nie umie się wybić albo może boi się wybić - widać to po jego słabym dorobku aktorskim. no nic życze mu szczescia i pomyslnosci ;D
ja osobiscie ogladalam jeszcze ludzkie dzieci i jak dla mnie to byl to film 10/10 co ptrawda charl;ie nie zagral tam wielkiej roli i masz rocje moglby grac w wiekszej ilosci fil;mow bo moim zdanie jest bardzo dobrym aktorem ale moze po prostu nie chce grac
nie no grać to chyba każdy aktor chce :) . on nie jest złym aktorm tyle że po co te seriale? i te okopne opery mydlane? wg mnie może się wybić o wiele wyżej.. gdyby tylko miał taką możliwość..
Kaniusia , mówisz że widziałaś go tylko w Hooligansach, a potem dodajesz, że chętnie zobaczyłabyś go w innych filmach... to zobacz!
Uwierz, może nie ejst ich zbyt wiele, ale Hooligans to nie jedyny film w jego filmografii więc nie ma co narzekać, że tak mało gra skoro nie widziałaś nawet połowy filmów z nim.
:)
pozdrawiam