Chester Bennington

Chester Charles Bennington

7,0
506 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chester Bennington

Śpiewa jak mały chłopiec. W sumie to jest mały.

Indian

Nie musisz od razu mówić że jest brzydki, bo sorry to jest strasznie nie tolerancyjne.Mały nie jest ma 178 cm wzrostu. I nie rozumiem tego postu, widzę że chcesz się z kimś pokłócić pisząc takie rzeczy na stronie gdzie jest jego pełno fanów.Głos ma bardzo fajny, raczej mały chłopczyk nie wyciągał by tak piosenek.

kacha018

dla mnie tam jest przystojny . :)

kacha018

178 cm to średni wzrost :D jak na faceta oczywiście. Nie podchodzi mi on i już. Jak dla mnie śpiewa jak chłopiec, nie jak mężczyzna... To, że "wyciąga piosenki" nie jeden dzieciak potrafi :) Dla porównania - James Hetfield - to jest głos samca :) Ale to tylko moje zdanie. Nie staram się przekonać Ciebie do tego co napisałam.

Indian

ciekawe jaki ty masz głos chłopczyku??? naucz się słuchać PROSTY człowieku!!!

Indian

Wiedz gościu, że mało kto wyciąga w naszym kraju te skale, które Chester wyciąga z łatwością. Facet ma niesamowity Growl a w dodatku zawsze wyciąga odpowiednią tonacje, swoją drogą jest ona naprawde wysoka, on ma naprawde niesamowitą skale. Naprawde, zaśpiewaj choćby jakąś ballade LP i nie sfałszuj, wtedy będziesz miał prawo podważać talent Chestera. To prawda, James ma naprawde potężny głos jeśli patrzymy na barwę i to jak potrafi wszystko świetnie przekazać, ale nie sądze, że James w latach świetności Metallici, kiedy to był w największym gazie, wyciągał to co bez problemu śpiewa Chester, tyle w temacie.

Indian

1.Nie jest mały- 178 cm to sporo
2. To bycie chudym jest złe?
3. Nie jest brzydki
4. Świetnie śpiewa

HollywoodDirector

To tylko moje zdanie. 178 cm jak na faceta to wcale nie tak dużo.
Czemu taki nisko go oceniłeś/aś?

Indian

Bo na fw ocenia się za grę aktorską, a nie za zdolności wokalne.
No w sumie to mogę mieć trochę spaczone poglądy co do wzrostu, bo ogólnie dla mnie każdy jest niski (ja- ponad 180 cm), więc każdy, kto ma więcej niż 170 cm, jest dla mnie dość wysoki, bo staram się nie mierzyć ludzi własną miarą :)

HollywoodDirector

zgadzam się :)

Indian

w sumie tak czytając wasze wypowiedzi to zastanawiam się, co ma wzrost wspólnego ze śpiewaniem? nie rozumiem

Indian

Dla mnie Chester jest najlepszym wokalistą na świecie. Śpiewa bardzo dobrze, ma niezwykły charakterystyczny, na pewno nie chłopięcy głos:D James Hetfield również ma świetny głos nie powiem, ale to w głosie Chestera zakochałam się 9lat temu i dzięki LP pokochałam mocniejsze brzmienia.Najprzystojniejszy nie jest ale na pewno nie brzydki, świetnie wyglądał w blond włosach i okularach, uwielbiam "chudych" facetów ok 178/180 więc się nie zgodzę z opinią :) Aktorem jest takim sobie choć w Pile całkiem wiarygodnie zagrał :)

lana1990

Przecież to zwykły troll ten Indian - takich to się powinno banować na miejscu ;)

lostek815

Dla Ciebie każdy to troll, co wyrazi niesprzyjającą opinię na temat Twojego ulubieńca ;)

Indian

Mylisz się. Każdy ma własny gust i nie mam nic do ludzi, którzy zwyczajnie mówią, że im się Linkin Park nie podoba, że nie podoba im się głos Chestera, ale to co Ty piszesz, to zwykłe trollowanie. "Małe, chude, brzydkie"? Co to ma wspólnego z tym jakim jest muzykiem? Poza tym nie rozumiem. 178 cm wzrostu to wg Ciebie mało? To teraz młodzież rośnie po 2 metry, ale osoby z jeszcze poprzedniego wieku w większości miały mniej więcej taki wzrost. Mały to 150 cm. Chudy? No to chyba dobrze, prawda? Jaki ma być, gruby? Brzydki? To już też kwestia gustu, większości fankom się podoba, a i ja osobiście jako facet uważam, że nie jest jakiś brzydki, a już zapewne przystojniejszy od Ciebie bo z doświadczenia wiem, że jak ktoś pisze takie rzeczy jak Ty, to ma kompleksy :) Śpiewa jak mały chłopiec? Heh. Lubić go nie musisz, ale tak się składa, że ma jeden z najlepszych głosów biorąc pod uwagę aktualnych wokalistów z zespołów rockowych i nie tylko. Bo wokaliści z innych zespołów niczym specjalnym się nie wyróżniają, a Chester potrafi śpiewać zarówno spokojne ballady, jak i naprawdę ciężkie rockowe czy podchodzące pod metal utwory. Posłuchaj sobie dla porównania utwór "Chester Bennington - System" i "Linkin Park - Rolling In The Deep (cover)". Albo utwór z najnowszej płyty "Linkin Park - Victimized". Jak to jest dla Ciebie chłopięcy głos to naprawdę coś z Tobą nie tak :) Chester ma niesamowity i niepowtarzalny głos, a już samą oceną 1 pokazujesz, że jesteś trollem. Bo jak już pisałem - lubić go nie musisz, ale jak nie dostrzegasz faktów, no to sorry.

Nie musisz mi odpisywać bo nie mam zamiaru wdawać się w dalszą dyskusję. Nie mam w zwyczaju karmić trolli. Tak więc z mojej strony EOT.

lostek815

"a już zapewne przystojniejszy od Ciebie bo z doświadczenia wiem, że jak ktoś pisze takie rzeczy jak Ty, to ma kompleksy" - typowa wypowiedź... :) Jestem kobietą i jako facet mi sie nie podoba... To że większości się podoba, nie znaczy, że musi i mnie. A barwa nie każdemu musi podejść. Komuś może nie podobać się tak fantastyczny głos jaki miał Freddy Mercury, a z kolei może szaleć za wokalem Green Day'a.
Po prostu gość do mnie nie przemawia, ani pod względem wokalnym, ani wizualnym, jak i aktorskim... Chociaż swojego czasu widziałam wykonanie Rolling In The Deep - muszę przyznać, że mu całkiem nieźle wyszło. Mimo wszystko jestem na nie. Lubię głęboki, samczy głos, o. Różne są gusta i uszanuj to. Ja szanuję Twoje upodobania i nie rozumiem co się tak plujesz jeśli ktoś wyrazi swoją opinię. Świat byłby nudny gdyby wszyscy lubili to samo. Myślę, że znajdzie się ktoś za kim nie przepadasz jak ja za Chesterem. I przyjmij do wiadomości, że nie chodzi tu wyłącznie o wygląd j.w. napisałam.

Indian

Ok, Twoja wypowiedź mi się w miarę spodobała, więc jeszcze odpiszę. Szanuję Twoje zdanie, ale naprawdę mogłaś od razu napisać coś takiego bo musisz przyznać, że zarówno tytuł tematu, jak i pierwszy post można odnieść jako marną prowokację. Tym bardziej, że na filmwebie spotkałem się z wystarczającą ilością właśnie ludzi tego typu, że wchodzą na profil Linkin Park byle by zbluzgać i wyśmiać. A dla mnie to jest żałosne bo jak ja czegoś nie lubię to albo piszę o tym w taki sposób, żeby nie urazić osób, które to lubią albo zwyczajnie się nie odzywam. A tutaj pełno takich trolli właśnie się pałęta. Co do Ciebie się pomyliłem, więc przepraszam, ale trochę to z Twojej winy ;)

lostek815

Zajebisty wokal!!!

lostek815

Dobrze mowi, polac mu :)

lostek815

Takie wypowiedzi mają PROŚCI LUDZIE wstydzę się was!!!!

użytkownik usunięty
lana1990

Oj koleżanko masz moje poparcie i w pełni się z Tobą zgodzę. Lana1990 jaki jest taki jest. Nikt nie ma wpływu na to jakim się urodził. Owszem talent muzyczny to ma ogromny lecz w pile 3d też nieźle błysnął.
Pozdrawiam

Indian

ooohh odezwał się ideał !!!!!!!!!!

Indian

małe chude brzydkie to może masz w majtkach!!!!
posłuchaj sobie gangnam style to jest nuta dla CIEBIE!!!!!

Indian

Nawet jeśli Twoim zdaniem jest mały, chudy i brzydki to obiektywnie mówiąc osiągnął bardzo dużo. Twoje wylewanie jadu nie zmieni faktu, że to on jest sławny i bogaty, a nie Ty ;>

juliuszatko

Może i nie jestem sławna, ale to nie znaczy, że nie mogę mieć w portfelu więcej niż Ty...

Indian

Nie mówię o sobie. Uważam że krytyka (i to jeszcze tak idiotyczna) osoby, która osiągneła duży sukces jest nie na miejscu, tym bardziej że nie możesz się równać do tego poziomu...

Indian

Heh, żałosna wypowiedź. Chester jest świetnym wokalistą, a ty słuchasz pewnie One Direction

weronika_LOTR

No wlasnie. Idz jepiej selenki albo biebera sluchac!

Indian

Najpierw mówisz że 178 cm to mało, potem że to średni wzrost, by na końcu stwierdzić że to jak na faceta nie jest tak dużo. To się zdecyduj.
Mało, to jest 170 cm na faceta. Sam mam 178 cm, chciałbym mieć tak 182, nie jestem wysoki, ale na pewno nie jestem niski i nikt mi nie wmówi, żadna poczwara, że jestem niski. Wiadomo, przy tych gimbach co teraz rosną mutanty i po 2 metry, przy siatkarzach, koszykarzach, to nie ma co porównywać. Ale to jest umiarkowany, przyzwoity wzrost. Jestem wyższy od zdecydowanej większości kobiet, a i przy facetach nie wypada się tak źle, bo duuużo facetów jest niższych ode mnie albo w podobnym wzroście. Jest po prostu OK, a małe, to możesz Ty mieć coś, zapewne mózg ;)

Co do Chestera, to jest taki chudy? Nie jest bardzo chudy. A głos? Głos jest po prostu fantastyczny. Wokalistą jest świetnym, zresztą wyżej Ci już napisali. Szkoda komentować takie wpisy, no ale nie mogłem się powstrzymać, i albo nakarmiłem trolla, albo odpisałem grubej, zawszonej i śmierdzącej zakompleksionej gówniarze.

Gooner250

Hihi, chciałbyś mnie zobaczyć:)

Indian

Nie chciałbym, bo mam kobietę już i mnie inne mało interesują :)
Zresztą, nie chce mi się już spierać, napisałem swoje zdanie na ten temat i peace.

Indian

Nie rozumiem, oceniasz go jako aktora, czy muzyka/wokalistę? ŻAŁOSNE.

Indian

4dni temu byłam na koncercie Linkin Park w Wiedniu. Chester spiewal metr ode mnie. Ma niesamowity glos o duzej skali, nie falszowal mimo ogromnego zmeczenia, niski z pewnoscia nie jest, chudy tez nie-na chudzielca wyglada w tv a na zywo bardzo fajnie-facet wysportowany, kazdy miesien widoczny. Jak dla mnie jest przystojny ale to juz akurat rzecz gustu. Ja go uwielbiam!