Czy wie może ktoś jakie piosenki śpewa Chris nie koniecznie sam (bo chyba nie śpiewa sam żadnej piosenki)?
Ucker śpiewa najmniej z całego zespołu, ale ma jedną solówkę zatytułowaną " Sueles Volver"
Inne piosenki, w których śpiewa
Futuro Ex-Novio
Nuestro Amor
Este Corazón
Aún Hay Algo
A Tu Lado
Liso, Sensual
Celestial
Quizá
Bésame Sin Miedo
Cariño Mio
Wanna Play
This Is Love
Money Money
Y No Puedo Olvidarte
A Rabiar
Lento
Let The Music Play
The Family
Quiero Poder
Tyle samo co Poncho? Nie powiedziałabym XD Ucker zawsze jest pomijany, to samo działo się kiedyś z Maite.
Na pierwszej płycie Christopher śpiewał w całej 1 piosence, na najnowszej w 2 XD Dla porównania Poncho na pierwszej płycie miał 3 piosenki, na EDC śpiewa także w 3 piosenkach.
Niestety w RBD jest ta wspaniała trójka (Anahi, Dulce, Christian), która zawsze otrzymuje najwięcej materiału.
No tez prawda ale ostatnio jak patrzylam na forum kto gdzie spiewa to christopher w bardzo duzo piosenkach spiewa jak bede miala potem czas to wypisze bo teraz musze leciec xd;d
Ja już wszystkie wypisałam, więc nie trzeba XD
W ogóle podliczyłam piosenki w których śpiewają chłopcy, wygląda to tak :
Christopher - 20 piosenek
Poncho - 28 piosenek
Christian - 38/39 piosenek
(5 płyt + bonusowe piosenki)
I gdzie tu sprawiedliwość na tym świecie ? XD
Policzyłam i wyszło mi 20 XD
Z tym, że nie wliczyłam do tego Tu Amor, Quisiera Ser, Medleys z Tour Generacion. Trzy słowa to nawet nie jest kwestia, a Medley z TG się nie liczą XD
Poza tym w Tras De Mi, Christopher nie śpiewa razem z Maite.
To moze ja liczyc nie umiem xd;d
Ale kilka slow to etz spiewa to tez sie liczy hehe xd;d
aLE OGOLNIE POWINIEN WIECEJ SPIEWAC XD;D BO glos ma bardzo ladny podoba mi sie nawet bardziej niz poncha ;d
Poncho jak wiadomo jest tam nie od śpiewania ale od wizerunku :D Ale przyznać trzeba, że Chris śpiewa lepiej od Uckera :) mimo to, go lubię :D