Christopher Von Uckermann

Christopher Alexander Luis Casillas von Uckermann

7,7
407 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Christopher Von Uckermann

Czy umie ktos ustawic zdjecie w profilu Christopher:>??

roberta_rbd

tak, przydaloby sie zdjecie jakies xdd
lubie go, choc nie jest najprzystojnieszy z nich wszystkich x]

Ayashi_2

E tam, nie jest przystojny :P
Mi zawsze się podobał, a od kiedy zaczął o siebie bardziej dbać i zmienił fryzurę wygląda świetnie :P

__Luna__

no w nowszej fryzurze mu lepiej, to sie zgadzam xdd
lubic to go tez lubie, ale az tak bardzo przystojny to nie jest, ladny xD

Ayashi_2

Co wy gadacie on jets bOoOski ... tzn .. nie ejst jakims wielkim przystojniakiem .. ale poprostu ma cos takiego w sobie ;d
Najbrzdiej podoba mi sie ;d

dulce_rbd

No właśnie w tym rzecz, nie jest super przystojny, ale ma w sobie to coś co przyciąga..
Mi np. taki Poncho w ogóle się nie podoba. Kiedyś jeszcze jakoś wyglądał ale teraz, kiedy nie stać go na fryzjera wygląda fatalnie :P

__Luna__

tez nie podobaja mi sie te loczki Poncho, a co do uckera to racja ^^ nie jest super przystojny, ale własnie ma cos w sobie i jak tańczy to ja nie moge xD ale jeśli miałabym wybrać to jak dla mnie Poncho przystojniejszy^^ ale lubie ich obu xP

Ayashi_2

A ja tam wybieram Christiana XD Wszyscy bija się o tą cudowną dwójkę a ja wole Chrisa. Nie przeszkadza mi to, że jest gejem. Pomarzyć zawsze można XD

A na Ponchito nie wracam uwagi, to chyba przez moją niechęć do jego osoby.
Kiedyś mi nie przeszkadzał, ale od pewnego czasu nie mogę go znieść.

__Luna__

"A ja tam wybieram Christiana XD Wszyscy bija się o tą cudowną dwójkę a ja wole Chrisa. Nie przeszkadza mi to, że jest gejem. Pomarzyć zawsze można XD"
Ja Chrisa tez uwielbiam i kocham!xD jest świetny i przystojny oczywscie tez x33 najbardziej go lubie z trójki chłopkaów^^ ale w sumie to po prostu Poncho jest od niego przystojnieszy ale Chrisa bardziej lubie x] i to, że jest gejem rówznież mi nie przeszkadza xD jest zajeb is.ty.! ajj..x33 :P

Ayashi_2

Dokładnie, Christian jest bardzo przystojny, świetnie mu w tych blond włosach, które teraz ma <33 Za czasów La Familii też świetnie wyglądał.
Nie rozumiem czemu wszyscy skupiają się na pozostałej dwójce, w końcu Pollito jest tak samo świetny jak reszta. Choć oglądałam ostatnio videa z koncertów i fanki zaczynają piszczeć na jego widok XD To dobry znak :P
Ja w ogóle cenie Chrisa za wszystko. Ma wspaniały charakter, świetny głos [niestety Ucker i Poncho nie zostali tym obdarzeni XD], poczucie humoru <33

PS.Jak to czytam, to sama się siebie boje XD

__Luna__

No w tych wlosach mu ładnie a RBD la familia był po prostu swietny!^^ No ja tez zauwazylam, ze piszcza xdd No mi sie tez najbardziej jego głos podoba, bo Poncho to raczej słabo xD kocham piosenke tu amor w wykonaniu własnie mego Chrisa x33 :P no i oczywscie jego poczucie humoru xD on jest niezastapiony xP jajj..x33

Ayashi_2

Według mnie Christian jest najbardziej utalentowany wokalnie z całego zespołu. W 80% przypadków jego głos jest nieskazitelnie czysty, rzadko zdarzają mu się poważniejsze wpadki.
A Tu Amor bardzo lubię, ale wolę I Wanna Be The Rain. A La Orilla jest u mnie na drugim miejscu. Choć wszystkie jego solówki mają bardzo ważne miejsce w moim sercu <33
A poczucie humoru ma świetne, zawsze gdy go widzę poprawia mi się samopoczucie.
Gdy ostatnio zemdlał na koncercie, myślałam, że się załamie XD Zazwyczaj staram się nie być zbytnio emocjonalna ale wtedy zakręciła mi się łezka w oku XD Bałam się o niego, ale na szczęście wszystko dobrze sie skończyło.

Zrobiło nam się tutaj "Kółko Adoracji Christiana" XD

__Luna__

No, on spiewa razem z Anahi najlepiej no i Dulce tez ^^ Tez widzialam ten koncert, gdy zemdlal i to okropnie wyglądało, ale na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo xD
Taa...kocham wszystkie piosenki w jego wykonaniu^^ I masz racje z tym, ze jest najbardziej utalentowany xdd

Ayashi_2

Dodałabym do tego jeszcze Maite. May jest u mnie na trzecim miejscu po Annie. Może nie ma tak charakterystycznego głosu jak reszta, ale śpiewa najczyściej z całego zespołu.
Dulce ma dobry głos ale czasami nie mogę jej słuchać i mnie irytuje XD

__Luna__

Tak Maite ma czysty głos, ale mi sie on za bardzo nie podoba, po prostu^^ A Dulce czasem nie wyjdzie coś, ale tak to podoba mi sie jej głos zaraz po Anahi xP ale Chris na I miejscu oczywscie x]

Ayashi_2

Well, rozumiem cię. Zauważyłam, że większość ludzi w Polsce nie przepada za Maite XD Osobiście lubię May, za jej skromność i wrodzony wdzięk, poza tym uwielbiam jej relacje z Christianem. Gdyby Chris nie miał męża, byłabym za tą parą XD

__Luna__

To znaczy to nie tak, ze ja za nia nie przepadam^^ po prostu mi sie jej głos nie podoba za bardzo, ale rowniez uwazam, ze jest sliczna[ale w tych krotkich wlosach nie bylo jej ladnie]hmm..moze i by z Chrisem tworzyli fajna pare, kto wie..xP chociaz on taki szalony i downipny, a ona taka spokojna i opanowana x]

Ayashi_2

Mi akurat podobała się w krótkich, ale zdecydowanie lepiej jej w tych, które teraz ma.
Co do MyC, przeciwieństwa się przyciągają XD Poza tym słyszałam, że May nie jest taka spokojna jak się wszystkim wydaje. Podobno niezła z niej wariatka i niczym nie odstępuje od reszty XD
A pomiędzy MyC jest dużo chemii, ostatni koncert w Miami utwierdził mnie w przekonaniu, że oboje dobrali sobie złych partnerów życiowych XD Nie no żartuję XD Nie mam nic do BJ i Guido, wydają się sympatyczni :P

__Luna__

Hmm..może odkryl, ze wcale nie jest gejem?xD :P:P a ten jego mąż to tez jakis slawny? Bo tak po nazwisku nie kojarze [widzialam tylko zdjecia z ich slubu] a co do faceta Maite to uwazam, ze oni do siebie nie pasuja ^^ jak taka sliczna kobieta mogla sobie wziac takiego starego łysola?:P xDD
Chris jakos tak mi nie pasuje na geja xP bo w rebelde i RBD La Familia gral takiego :podrywacza" i w ogole^^ ale coz, akceptuje to, ze jest homoseksualista i nie zmienia to faktu, ze go uwielbiam :P

Ayashi_2

A to bardzo możliwe XD
BJ nie jest sławny, to zwykły facet. Poznali się w Kanadzie, gdy Chris kręcił tam Rebelde. BJ jest stylistą/fryzjerem, zawsze pomaga RBD na koncertach itp.
Guido rzeczywiście nie jest zbyt atrakcyjny, ale najważniejsza jest miłość :P
A Chris nigdy mi nie pasował na geja, często w to nie dowierzam XD Myślę, że każdy z nas swój pogląd na temat tego, jak wygląda homoseksualista, ale nasze przekonania często są mylne :P
Ale kibicuje mu z całych sił i oby jego małżeństwo przebiegało jak najlepiej :P

__Luna__

A nie wiedziałam [BJ] xD
Geje czesto kojarza sie z takimi lalusiami, cot to tylko z dziewczynami przebywaja i takie mami synki ^^
na szczescie Chris taki nie jest xP
z jednej strony tez zyce mu powodzenia w małżenstwie, ale z drugiej wolalabym chyba, aby jednak nie byl gejem^^

Ayashi_2

BJ to śmieszne imię XD
Niestety na świecie panują dziwne stereotypy, nie sadzę abyśmy kiedyś się ich pozbyli.
Mi to rybka, kim będzie. Nawet gdyby był kosmitą i tak bym go kochała XD To typ faceta, któremu wszystko się wybacza :P Choć gdyby nie był gejem, zapewne miałby łatwiejsze życie. Ostatnim czasy został zaatakowany, przez swoją orientację, a to nie było miłe przeżycie. Nie lubię kiedy on cierpi, bo wtedy cierpię razem z nim XD

__Luna__

hii no^^ ja tez zawsze bede go uwielbiac xD
wyobrazam sobie, co musial przechodzic jak naglosnili te sprawe z jego orientacja..
No on jest taki piekny i fajny, ze nigdy nie przestane go chyba lubic ;p

roberta_rbd

chyba zeszliście z tematu :) taki offtop :D to umie ktoś wstawić to zdjęcie, bo ja na przykład nie mogę...

mala_aga88

no reoche zeslzusmy^^ ale fajnie sie gadało x]

Ayashi_2

To prawda, trochę odbiegłyśmy od tematu, ale tutaj można sobie na to pozwolić XD
A konwersacja, jak już koleżanka wspomniała, była bardzo udana i przyjemna XD

A co do zdjęcia to, trzeba wysłać propozycje zmiany do któregoś moderatorów, ale przydałoby się poszukać jakiegoś ładnego i w miarę aktualnego zdjęcia.

__Luna__

^^
http://i31.tinypic.com/2j0ntiw.jpg
Jedyne zdjęcie, które znalazł i w miarę mi się podoba, choć nie jest perfekcyjne. Trudno coś znaleźć, bo fotki albo są małe, albo beznadziejne, albo mają głupie tagi.
Jeśli macie lepsze propozycje, to wrzućcie fotki, jak znajdę czas to wyślę to do moderatora/admina. Nie wiem XD