Kocie zawodzenie jest przyjemniejsze dla ucha niż grupa tych muzycznych wydmuszek! Pis en lof!
nie zgodze sie z toba coldplay gra tak zwanego rocka alternatywnego wiec jesli nie lubisz muzyki tego typu to poprostu jej nie sluchaj
skoro kochasz rocka alternatywnego to raczej powinienes byc przyzwyczajony do tego typu muzyki. akle jesli tak to ilo by bylo jesli podalbys nazwe ktory wedlug ciebie lepiej gra rocka alternatywnego
Słuchałam ostatnio ich piosenek "Magic" i "A Skyfull of stars" i osobiście nie mam bladego pojęcia co takiego te kawałki mają wspólnego z rockiem?
Posłuchaj Fix You, Viva la Vida, Viollet Hill czy Yellow to zrozumiesz. Ja osobiście nie lubię takiego shitu jak Metalicca,Nirwana, Nightwish itd ale nie zaśmiecam forum poświęconego im.
To podaj mi ''prawdziwy rock'' tylko proszę bez takich potworków jak Scorpions,Nirvana czy Linkin Park.
Brak argumentów tak jak myślałem...
No cóż zdarzają się ludzie którzy krytykują coś czego nie rozumieją...
Może co niektórzy mają inne rzeczy do roboty niż siedzenie non stop w necie? Nie pomyślałeś o tym? Czy było ci za ciężko?
Ja nie siedzę non stop w necie ;)
Niemniej staram się kontrolować co jakiś czas cudowną ikonkę tuby. No i czekam dalej na twój ''właściwy rock''. Coldplay do końca jeszcze nie znasz gwarantuje Ci to.