Coldplay

10
3 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Coldplay

Kocie zawodzenie jest przyjemniejsze dla ucha niż grupa tych muzycznych wydmuszek! Pis en lof!

park3r

nie zgodze sie z toba coldplay gra tak zwanego rocka alternatywnego wiec jesli nie lubisz muzyki tego typu to poprostu jej nie sluchaj

Bartezz123

Kocham alternatywny rock.. natomiast nienawidzę smętolenia... Coldplay to przegówno! ;D

park3r

skoro kochasz rocka alternatywnego to raczej powinienes byc przyzwyczajony do tego typu muzyki. akle jesli tak to ilo by bylo jesli podalbys nazwe ktory wedlug ciebie lepiej gra rocka alternatywnego

Bartezz123

nazwe zespolu*

Bartezz123

Coldplay to nie muzyka tylko jęki konającego kota..

park3r

Słuchałam ostatnio ich piosenek "Magic" i "A Skyfull of stars" i osobiście nie mam bladego pojęcia co takiego te kawałki mają wspólnego z rockiem?

christinearron

Posłuchaj Fix You, Viva la Vida, Viollet Hill czy Yellow to zrozumiesz. Ja osobiście nie lubię takiego shitu jak Metalicca,Nirwana, Nightwish itd ale nie zaśmiecam forum poświęconego im.

loukas321

Jeśli Viva la vida to dla ciebie rock. To sorry ale o muzyce wiesz jeszcze mniej niż ja.

christinearron

To podaj mi ''prawdziwy rock'' tylko proszę bez takich potworków jak Scorpions,Nirvana czy Linkin Park.

christinearron

Brak argumentów tak jak myślałem...
No cóż zdarzają się ludzie którzy krytykują coś czego nie rozumieją...

loukas321

Może co niektórzy mają inne rzeczy do roboty niż siedzenie non stop w necie? Nie pomyślałeś o tym? Czy było ci za ciężko?

christinearron

Ja nie siedzę non stop w necie ;)
Niemniej staram się kontrolować co jakiś czas cudowną ikonkę tuby. No i czekam dalej na twój ''właściwy rock''. Coldplay do końca jeszcze nie znasz gwarantuje Ci to.

Bartezz123

PLACEBO.

park3r

Placebo kojarzy mi się tylko z The Bitter end. Ale uwielbiam ten kawałek.