Mam pytanko czy ktoś wie co to jest za film co jest pokazany w tym filmiku oprócz Czerwonego Orła???
http://www.youtube.com/watch?v=ZeIQYyvLpbY
ja zęby mam strasznie wrażliwe i co zrobię z nimi i za 3-4 miesiące znów muszę iść a tu okazuje się że nie ma dziurki anie nic i co robić zaś męczyć się ale teraz muszę iść bo już nie wytrzymam bolą nawet jak jem np obiad
Ja mam tak jak piję zimnie lub jem słodkie, boli jak diabli, a jeżeli chodzi o kolor jest w porządku, zażywam różne pasty, ale żadna nie działa....dentysta coś tam leczył ale ból nie przestaje przy słodkich rzeczach.
Dokładnie mam tak samo a mnie kolor wkurza boi nie mam całkiem białego i za nic nie mogę się go pozbyć a takie wybielanie kosztuje :) Ktoś mi gadał że za jednego zęba biorą trochę a jak ma się tyle to szkoda gadać :)
nigdy nie będzie perfekcyjnie białych zębów, ja też nie mam, myję ciągle, ale nici, a na wybielanie leci sporo kasy....
No a ja chcę takie zęby ale wem że i tak ich nie będę mieć chyba że będę mieć w piz...u kasy to wtedy będę mogła sobie na to pozwolić :)
Ja też chcę mieć bialutkie, ale na to trzeba wydać grube tysiące.....a nie każdego stać na to :)
No właśnie ta droga zawsze się dłuży albo jestes na samym prawie szczycie to spadasz w dół i tak w kółko :)
Martwi mnie tylko ta Polska, gdyby nie te całe formalności, dawno było by po premierze...czasem żałuję ze jestem Polakiem.