Doug WalkerVI

Douglas Darien Walker

8,8
53 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doug Walker

Widzieliście pierwszy odcinek?
Jak wam się podobał?

użytkownik usunięty
Jacob Voorhees

Ja widziałem wczoraj Demo Reel i szczerze mówiąc, to ....było słabe.
Zabawa w robienie remaków znanych filmów? Sorry, ale widziałem już dziesiątki podobnych pomysłów i o to o wiele lepszych, niż ta w wykonaniu Douga i reszty ekipy.
Rozumiem, że to dopiero pierwszy docinek serii, więc można wiele wybaczyć, może kolejne wniosą więcej humoru niż pierwszy odcinek, ale jeśli nie, to nie wróżę temu nic dobrego. Po prostu na chwilę obecną, to zawiodłem sie na nowym projekcie Douga - jednak nic nie pobije Nostalgia Critica i jeśli Demo Reel będzie trzymało poziom pierwszej częśći, to nie wiem, czy w niedalekiej przyszłości nie zobaczymy nowych odcinków Nostalgia Critica.
Za pierwszy odcinek "Demo Reel" 4/10 - nic wartego uwagi.

użytkownik usunięty

Demo reel jest w porządku, ale bardziej bym widział ten projekt jako jednorazowe przedsięwzięcie, niż pomysł na cały serial. Lepiej by było, gdyby zajęli się robieniem remake`ów złych filmów (np. po kolei wszystkich tych, które recenzował Nostalgia Critic :P)
Za pierwszy odcinek daje im 6/10- przyjemnie się to oglądało i było nawet śmieszne. Wciąż jednak uważam, że coś takiego na dłuższą metę nie zastąpi NCa.