Doug WalkerVI

Douglas Darien Walker

8,8
53 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doug Walker

Wiem że każdy ma swój gust, ale to jest olbrzymia przesada że ma taką wysoką ocene,
przecież on nie mówi wady w filmach ale zamiast tego się wygłupia.

BIOLLANTE

"Nie mówi wady w filmach" ? Co to za zdanie ? Proszę to poprawić !

crazy_race

A co trzeba poprawiać w tym zdaniu? Przecież jak ja napisałem, on się tylko wygłupia gdy ma mówić wady w filmach.

BIOLLANTE

Bo to "wygłupianie się" ma na celu jest bardziej uwypuklić i wyśmiać widoczne wady filmu i tyle. Myślisz że wszystkie recenzje są na 100 % na serio ? Nie są. Większość z nich to czekapianie się dla samego czepiania, by pokazać że nawet w najlepszy film ma wady i nie istnieje film idealny, a gusta różnych osób zawsze będą różne. Nostalgia Critic to postać mania filmowego, a właściwie karykatura przerysowana do granic możliwości. Doug Walker nie równa się Nostalgia Criticowi.

crazy_race

O co ci chodziło?

BIOLLANTE

O wyjaśnienie które tobie umknęło.

crazy_race

Ale o co chodziło w tym wyjaśnieniu?

BIOLLANTE

Jeśli nie rozumiesz, to prościej nie da się tego wyjaśnić.

crazy_race

Chyba nie rozumiesz czym jest NC: to postać stworzona przez Douga Walkera, która, jak wyjaśnił kolega crazy_race, jest do granic możliwości przerysowaną karykaturą upierdliwego krytyka, który czepia się każdej pierdoły. Recenzje są robione na pół serio, na pół żartem, tzn. nie wszystko co mówi Critic popiera Doug, swoje prawdziwe zdanie o filmie wyraża pod koniec recenzji.

litwosxd

Podejrzewam, że użytkownik Biollante nie jest Polakiem :p albo ma mniej niż 8 lat (składnia, duże trudności ze zrozumieniem prostego tekstu) :p