Elisha Cuthbert

Elisha Ann Cuthbert

7,8
4 229 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elisha Cuthbert

ta Pani jest przed Sthurem, Cagem i Jackie Nicholsonem!!!! To chyba po tym wspaniałym filmie Dom Woskowych ciał, gdzie osiągnęła wyżyny zarówno aktorskie jak i repertuarowe!!!

Taja

No cóż, wszystkim dogodzić się nie da, świat jest niesprawiedliwy :P ja tam nie mam nic przeciwko, dla mnie może być nawet w pierwszej piątce :) Obejrzałeś widocznie jeden film i to ten, który nie powala, ale sięgnij po inne z jej filmografii, a być może zmienisz zdanie :) Peace

bartoszczak

Ciekawe o jaki film chodzi :D :D
Każdy wie o co chodzi :)))

MlodY

no ale żeby była przed Nortonem i Cagem.. niee to skandal....

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Fanatyczny, fan. Takim to powinni zlecać od razu badania. Bo póżniej z nimi jest niedobrze

użytkownik usunięty
Taja

Ze mną jest wszystko dobrze... Elisha niedługo będzie na pierwszym miejscu.

Też tak myślę. Rychu dobrze im dogadałeś:))))

Taja

SAY WHAT?!?!?! Miejsce dziewiąte w rankingu? Wiem, że filmowy gust polaków jest niemal tak samo tragiczny jak ten muzyczny,ale chociaz na filmwebie spodziewalam sie czegos lepszego. Ludzie,czy wy naprawde uwazacie,ze ona jest lepsza od tylu genialnych aktorów? to trzeba chyba slepym byc lub,co gorsze,ograniczonym. Nie twierdze,ze ona nie jest sympatyczna,ladna czy ze nie gra w przyjemnych filmach,ale for heaven's sake! gdzie dla niej miejsce w czolowce najlepszych aktorów?! pozostaje mi chyba tylko zalamac ręce i po tym wybuchu rozpaczy zamilknac w zadumie nad niezbadanymi wyrokami homo podobno sapiens.

ech,pozdrawiam

p.s.jesli ktos ma zamiar ze mna polemizowac,prosze nie oskarzac mnie o zazdrosc wobec tej pani.ciut oryginalnosci,a mozna swoj wywod poprzec troche bardzej sensownymi argumentami.

maggie_fraser_rowe

rychu radzilabym udac sie do jakiegos dobrego psychologa bo samemu nie tak latwo jest sobie poradzic z obsesja i fanatyzmem...;/

maggie_fraser_rowe

magdaleno rowe sama sobie odpowiedziałaś: " jest sympatyczna,ladna, gra w przyjemnych filmach". Dla niektórych to wystarczy :P. I nie ma to nic wspólnego z gustami, wszakże o nich się nie dyskutuje.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

ONa nie ma za grosz talentu!!! Rychu kiedy moge się spodziewać wizyty?

użytkownik usunięty
Taja

jak przeinstaluję system wgram kilka odpowiednich programów i będę miał twój adres... (Windows jest zarejstrowany, a razem z nim setki innych programów)...

Pozdro

Tylko postaraj się tak przed czerwcem z łaski swojej, Bo w czerwcu się bronie i chciałabym jakoś wyglądać. Więc najlepiej by było jakbyś wpadł w maju to wtedy połamane nogi, ręce i zapewne siniaki do czerwca mi sie zagoją. Zatem czekam

użytkownik usunięty
Taja

No co ty, ja dziewczyny bym nie bił... jedynie moglibyśmy dojść do porozumienia i jakbyś była ładna to wiesz... --- }}}}))))) hihihi...

i jeszcze tak a propos ciebie...za stara jestem zeby mnie nazywac dzieweczką czy magdalenką. pojebało mnie? być moze,chociaz ja osobiscie nazwalabym ten stan inaczej.to nie moja sprawda jak ktos ma fatalny gust w moim mniemaniu,bo przeciez mnie tez nikt nie dal prawa do aspirowania na znawce kina.mam prawdo do chwalenia i krytykowania jak kazdy.dostaje cholery jak wchodze na filmwebie na strony swietnych, a wrecz moim zdaniem genialnych filmow,a tam komentarze typu:nudny,nie zrozumiałem/-am go,jakis dziwny,wyszedlem po 5 minutach itp. a potem wchodze na jakies aniolki charliego i ta sama osoba pisze:swietna komedia. i wkurza mnie to tak samo jak chociazby fanow elishy to ze ja wchodze na te strony i mowie:"ladna? ok,ale o talencie aktorskim jeszcze nie mowmy,za malo pokazala." i co mi sie odpowiada? ze mnie pojebalo. tu chyba obowiazują pewne reguly,kazdy ma chyba prawo do wyrazenia swojej opinii,zarowno ja moge napisac ze ona jest beznadziejna jak ty ze jest genialna.mnie pojebalo ujemnie na jej punkcie a ciebie dodatnio. i nie ma tu wiecej filozofii

pozdrawiam

Witcher

to zdecydowanie nie jest odpowiedź na moje pytanie. dlaczego jest w top 10 aktorów?bo jest ładna.jakież to logiczne.mnie to tak właściwie nie powinno przeszkadzać,bo przecież nie ja jestem oceniana w tym rankingu, a ja swoje na temat kina i aktorów i tak wiem.przeciez w czolowce jest tez chociazby keira knightley,ktora mnie jakos do tej pory swoim talentem nie olsnila,ot tam, w dumie i uprzedzenie zajasniala iskierka jej umiejetnosci,ale to jeszcze za malo,zeby znalezc sie na tak wysokiej pozycji.jednak jest to duzo wiecej niz w przypadku elishy.ja tez lubie wielu aktorow,ktorych nie mozna nazwac wybitnymi,np julię roberts.nie znaczy to jednak,ze wystawie jej 10 punktow.trzeba sie po prostu zdobyc na troche obiektywizmu,skala chyba powinna odzwierciedlac jakosc filmu,a nie personalne odczucia po seansie.oczywiscie,to tylko moje zdanie i nie bede nikomu wmuszala swoich pogladow na ten temat.nie zmienia to jednak faktu,ze mam prawo wypowiedziec sie na ten temat.wiec to zrobilam.finito

pozdrawiam

użytkownik usunięty
maggie_fraser_rowe

a ile masz lat??? Ja obstawiam, że 33 ))))hiihih (ni żartuję)

W jednym, się z Tobą zgadzam...: Mnie pojebało dodatnio na punkcie Elishy, a Ciebie niestyty pojebał, ale ujemnie. (hoho)))

Narka,

nie no aż tak stara to jeszcze nie jestem (na szczęście!).a tak ogólnie,to kobiety się o wiek nie pyta,więc nie odpowiem :) co do elishy,rozni ludzie,rozne gusta i na tym trzeba chyba skonczyc te dyskusje,bo i tak obecnie top 5 w zestawieniu jeszcze nigdy tak mi nie odpowiadalo i moge sie pod tym podpisac wszystkimi konczynami.

pozdrawiam

użytkownik usunięty
maggie_fraser_rowe

to w takim razie stawiam na 26 lat (trafiłem???)

DO PANOW KTORZY MYSLA ZE ELISHA JEST ZA DOBRZE OCENIANA. jesli ktorys jeszcze raz napisze cos na elishe to ja wam te palce w tylek wsadze i ciekawe czy w tedy cos napiszecie;P a jak sie nie podoba to nic nie piszcie.wejdzcie na google grafika i poszukajcie jej zdiec to sie dopiero przekonacie jaka ona jest fajna. pozdro nie all tylko co niektorym