czy moze mi ktos podac stronke z nowymi info na temat elishy???? bo jest gdzies napisane ze sie zeni... potem ze z nim nie chodzi... a potem ze sie zeni. wiec ja oszalalem i prosze abyscie mi napisali jak jest w koncu;(((((. ja na serio mam przegiete. HELLLLP!!!!
pozdro all
Porzucony wspólnik Justina Timberlake'a
(Megafon.pl, 16 grudnia 2005, 07:31:59)
Elisha Cuthbert podsyciła plotki o zerwaniu zaręczyn z Trace'em Ayala, dając się sfotografować wspólnie z hokeistą Seanem Avery.
Zgodnie z relacją lokalnej prasy, aktorka spotkała się ze sportowcem w okolicach Toronto.
Cuthbert i Ayala są zaręczeni od 2004. Pary jednak od wielu miesięcy nie widziano wspólnie, a Cuthbert nie nosi już pierścionka zaręczynowego.
- Bardzo ją kocham, więc niech się dzieje, co ma się dziać. Oboje mamy teraz wiele na głowach - skomentował plotki o rozstaniu Ayala, który niedawno wspólnie z Justinem Timberlake'em ogłosił plan otwarcia nowej restauracji.
HURRA!!!!!!!!!!!!!!!:) JEST WOLNA... RYCHU ONA JEST NASZA;)
ona jest już od jakiegoś czasu z tym hokeistom Averym, wejdźcie na http://www.heesh.fora.pl [www.heesh.fora.pl] - największe forum o Elishy w Polsce - tam dostaniecie więcej informacji. Pozdro