osobiście uważam, ze użytkownik/czka kwiatuszek 1617 powinna otrzymać jakieś ekstra punkty z filmwebu, czy coś w tym rodzaju. Czy w ogóle redakcja Filmweba zauważa, jak wiele się udziela...
a dla tych, którzy maja wątpliwości odsyłam do każdego prawie postu....
puzdro dla kwiatuszka - dzięki takim osobom można coś ciekawego się dowiedzieć!
Och szczerze?????zatkalo mnie naprawde;);)Bardzo ci dziekuje naprawde to mile bardzo tak naprawde to wydawalo mi sie ze malo wiem a mozna to wywnioskowac np.z tematu "co wiesz o emmie watson"tam wszyscy zadaja takie dziwne pytania i padaja dziwne pytania np. rozmiar talii (skad to wiecie??)albo niewiem dokladnie kto jest jej ulubionym aktorem wiem ze mowila ze powinna stanac obok Orlandoo Blooma wtedy by mogli gadac co chca"jakos tak mowila emma gdy byla afera o tego narkomana hehehe ja po prostu uwielbiam dyskutowac o emmie mam dla was swietny filmik a do tego jest podlozona swietna muzyka i idealnie pasuje moze juz ogladaliscie ale ja to czesto ogladam jak nie mam co robic;) http://pl.youtube.com/watch?v=79TWc4GxNOs&feature=related JESZCZE RAZ CI DZIEKUJE "EMMO WATSON;)-FANKO)ALE I JAK ODSYLASZ DO POSTU I CZY MOGLABYM WIEDZIEC CO CIEKAWEGO SIE ODE MNIE DOWIEDZIALAS???TAK Z CIEKAWOSCI
JESZCZE RAZ CI DZIEKUJE ZE CHOCIAZ TY JAKO JEDYNA TO DOCENIA;*;*;*PROSZE WSZYSTKICH O KOMENTOWANIE PONIZSZYCH TEMATOW;(;(BEDE BARDZO WDZIECZNA BO CHCIALABYM POZNAC WASZE ZDANIA TO FORUM DLA WSZYSTKICH WYRAZAJCIE WLASNE ZDANIA i tak dla ulatwienia jak ktos juz wejdzie przypadkowo powiedzmy akurat na ten temat i chce skomentowac te ponizsze ale nie wiecie o co chodzi bo tak tez moze byc ten temat gdzie indziej i wcale nie musze byc ponizej te tematy pokazane jak u mnie a wiec aby wam ulatwic to tak jak juz na jakims temacie pisalam zeby moc skomentowac te ponizsze o ktorych pisalam i pokazuja sie u mnie w danej kolejnosci i zalezy mi abyscie wyrazili swoje zdania to wejdzcie na google wpiszcie "wlosy emmy watson forum"i kliknijcie na pierwsza strone jaka wam sie pokaze czyli chyba "emma watson forum filmweb"czy jakos tak ale mi sie zawsze to wyswietla jako pierwsze wiec kliknijcie na to pierwsze;)hehe i tam macie pokolei fora tak jak u mnie:);)dla ulatwienia bo mi sie zdaje ze jak wejdziecie na ten temat przypadkowo i bedziecie chcieli wyrazic w tematach ponizszych gdzie jest mnostwo pytan a wy bedziecie chcieli je komentowac to tam wam sie wyswietla tematy te na ktorych mi jak narazie zalezy;);)pomozcie;*
oooooooo to tez jest supeeeeeeer i ta muzyka oczywiscie tez piekna http://pl.youtube.com/watch?v=Ue5vsqIm0uk hehe znowu ten jej fajny taniec na poczatku filmiku;);)A i jeszcze jak chcesz sie wieciej dowiedziec i tez bym prosila o zdanie;)to mozesz wejsc na ten temat co powinien byc jeszcze ponizej albo po prostu wpisz w wyszukiwarce bo go pamietam bo to moj temat "co to ma byc"i tam chyba jest link na pewna stronke na ktora wejdz tam jest chyba kilka linkow ale to w komentarzach jak pisalam z catherine ale na pierwszej tej notce w tym temacie to tam jest link i wejdz tez na temat"co ma takiego emma watson"tez tam jest gdzies w tej notce mojej ten sam link ale tez jest chyba link z tym ze niby jest podobna do kasi tusk i tez jest link tylko kurde nie pamietam czy to w tym temacie ale mozesz przejrzec heheh wszystkie moje tematy z gory dzieki ci buziooooole i wam tez bede bardzo wdzieczna jak to skomentujecie
Hahahahah to jest super heheh smieszne;)tam jest tez Emma w tym swoim tancu z ktorym wam dalam wczesniej link;)fajnie pasuje do tej muzykie hehe no i tez jest Emma zgadniecie gdzie ona tanczy oprocz tego co wam wczesniej pisalam??????no to zgadujcie zreszta mozliwe ze juz wiecie ale to nic zgadujcie;)no i jest tez rupert skacze na skakance;)juz wczesniej ogladalam jakis filmik tylko nie pamietam jak sie nazywal i tam wlasnie to byl cos w stylu takiej zabawy teleturniej hehe taki i skakal
tak to tutaj hehehhe biedny chyba wychodzilo mu najgorzej z chlopakow nie????ale tamci byli juz lepiej ehm zaawansowani hehe..http://pl.youtube.com/watch?v=dRtzsJywZak ........PISZCIE;)