Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Anty-Blogi...

użytkownik usunięty

Ja lubię Emmę,ale odwiedziłam kilka blogów jej anty-fanów...wydaje mi się,że nie mają sensu...nie dla tego że ich właściciele jej nie lubią,bo przecież każdy może mieć własne zdanie,ale dla tego,że nie piszą tam nic sensownego..nie mają dla niej żadnych konkretnych zarzutów tylko w kółko powtarzają jaka jest głupia i brzydka,a na jednym z blogów widziałam nawet notkę w tym stylu "Buahaha...widzieliście trzeciego Potter'a?w którejśtam scenie (chyba jak cofnęli się w czasie)Emma miała spodnie ubrudzone na tyłku!!!Buahaha!!!"...no nie wiem...sami oceńcie ale czy to nie trochę idiotyczne?

nawet BARDZO IDIOTYCZNE
P.S jesli zaliczasz sie do jej fanow to odwiedz moj temat:antyfani czy fanki ;)

użytkownik usunięty

Boże, grała we filmie, co w tym złego, że miała brudny tyłek... żałosne ;/ Masz rację co do antyfanów.

"Trochę"? To jest niewytłumaczalnie...głupie. Nie chcę tu nikogo obraząć, no ale przepraszam - wypisywanie tekstów pt "Emma jest idiotką" raczej mija się z celem...co innego sensowne przekonujace argumenty, ale z takimi się jeszcze na anty-blogach nie spotkałam.

Najbardziej mnie ciekawi dlaczego skoro jej nie lubią marnują na nią minuty swojego życia, żeby szukać jakiś jej fotek z brudnym tyłkiem na przykład.
Przy takim szukaniu na pewno sporo Emmy się naoglądają :P Nie mówiąc o tym, że taki blog wymaga poświęcenia mu trochę czasu.

joanne_4

Był czas kiedy odwiedzałam takie anty-blogi ( jakies anty-szmatsony itp xD) po to zeby zobaczyc jak durni sa ich zalozyciele... Ja tez nie lubie wielu aktorow ale nie bede ich wyzywac ... CO innego byc antyfanem i powiedziec ze gwiazda ktorej sie nie lubi nie ma talentu czy nie jest zbyt urodziwa ale to co oni wypisuja na tych blogach jest poprostu zalosne... PIsanie tskich slow pod czyims adresem jest poprostu ponizej minimalnego poziomu czlowieka ....

Wszystkie anty-blogi są idiotyczne.

(za krótki)