Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Czemu???

użytkownik usunięty

Dlaczego E. W. nie ma żadnych fajnych stron tylko same takie cienkie??? I dlaczego w internecie tak mało jest o niej wiadomości? Tylko że ma trzy koty, brata i rodzice są prawnikami! Ale ciekawe!

A co ty byś chciał(a)?? Żeby pisali z kim chodzi do kalsy, z kim sie spotyka, z kim śpi?? lekka przesada, oona przecież jest jeszcze dzieckiem, a nie...

No to zapraszam na mój blog http://eowina16.mylog.pl poświęcony Emmie, znajdziesz tam najświeższe zdjęcia, wywiady i plotki, a także linki, jest ich pełno tak jak stron o Emmie trzeba tylko dobrze szukać pozdrawiam

użytkownik usunięty

Wiesz, dlaczego o niej tak mało piszą? Bo jest idiotką!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

hi emma , my name is fiorella bulmez

Hmmm odpowiedź jest prosta - bo sama jest cienka... Ludzie to nie cudotwórcy, nie można zrobić czegoś fajnego z czegoś do bani...

LadyCroft

Oczywiście, że można. Od tego są media...

użytkownik usunięty
LadyCroft

O NIEJ jest głosno a ciebie nie widać. I kto tu ma coś do powiedzenia? Ona!!!

użytkownik usunięty

wdzialm ja i dana w londynie. mozecie mi nie wierzyc ale mieszkam w anglii
:)
nie moge podac mojego nicku
pozdrawiam was

jest o niej mało w necie bo szkoda o niej pisać... szczególnie dlatego ze sława jej odbiła i tym udowodniłaże jest niedojrzałą osobą a przez to aktorką... takie moje skromne zdanie.

użytkownik usunięty
Nuriko

Ona przynajmniej zaistniała w poruwnaniu do ciebie, i jest dobra w aktorstwie, lepsza o ciebie. Dla mnie jest najlepszą z drugoplanową aktorką!!!

Nuriko

czemu sława jej odbiłą, co takiego robiła??

A jest "gwiazdą" bo hmm miałą nadzianych rodzicó któzy fundneli jej cholernie drogie kosmetyki na przycze itd... no i poszła na casting...

Z drógiej strony to gdyby miała pryszcze i piegy i ... by ją odrzucili to słyszał by ktoś o niej??
A teraz tylu sięw niej kocha, ubustwia.. e dajcie spokój

No ale to się nazywajanarodziny gwiazdy gdyby nie dawali szansy młodym mażącym o aktorstwie to.. to hermione zagrała by liv tyler :)

użytkownik usunięty
masciarz

Co tty Masciarz chyba przeszłeś naprawde na strone ANty!
"A teraz tylu sięw niej kocha, ubustwia"-mam nadzieje że to nie o mnie!

Mechme

użytkownik usunięty

nie martw sie!
ja tez widzialam dana w londynie i mieszkam w anglii. :)
to w takim razie witaj w klubie ci co mieszkaja w anglii.
szkoda ze nie pofdasz nicku!
pozdrawiam

ola z anglii
:)

użytkownik usunięty

Dlatego jest tak mało bo pewnie szukałaś na stronach polskich poszukaj lepiej na stronach angielskich tam jest więcej informacji(no chyba że angielskiego sie nie zna)

Mechme

użytkownik usunięty

A co ty byś chciał o niej wiedzieć to co napisali o jej prywatnym życiu to i tak dużo ruwnie dobże mogli by nic nienapisać !!! Może byś chciał wiedzieć z kim hodzi ... albo lepiej śledzić ją 24 h na dobę daj se spokuj i tak nikt niemasz szans...

Ale to nic nie zmieni Mechme i tak ją kocha (oj tyle razy wymieniałem mu jej wady, niedoskonłaości....on nic) :/

Ona jest prostytutką zrobiła mi loda wczoraj!