Dlaczego E. W. nie ma żadnych fajnych stron tylko same takie cienkie??? I dlaczego w internecie tak mało jest o niej wiadomości? Tylko że ma trzy koty, brata i rodzice są prawnikami! Ale ciekawe!
A co ty byś chciał(a)?? Żeby pisali z kim chodzi do kalsy, z kim sie spotyka, z kim śpi?? lekka przesada, oona przecież jest jeszcze dzieckiem, a nie...
No to zapraszam na mój blog http://eowina16.mylog.pl poświęcony Emmie, znajdziesz tam najświeższe zdjęcia, wywiady i plotki, a także linki, jest ich pełno tak jak stron o Emmie trzeba tylko dobrze szukać pozdrawiam
Hmmm odpowiedź jest prosta - bo sama jest cienka... Ludzie to nie cudotwórcy, nie można zrobić czegoś fajnego z czegoś do bani...
wdzialm ja i dana w londynie. mozecie mi nie wierzyc ale mieszkam w anglii
:)
nie moge podac mojego nicku
pozdrawiam was
jest o niej mało w necie bo szkoda o niej pisać... szczególnie dlatego ze sława jej odbiła i tym udowodniłaże jest niedojrzałą osobą a przez to aktorką... takie moje skromne zdanie.
Ona przynajmniej zaistniała w poruwnaniu do ciebie, i jest dobra w aktorstwie, lepsza o ciebie. Dla mnie jest najlepszą z drugoplanową aktorką!!!
czemu sława jej odbiłą, co takiego robiła??
A jest "gwiazdą" bo hmm miałą nadzianych rodzicó któzy fundneli jej cholernie drogie kosmetyki na przycze itd... no i poszła na casting...
Z drógiej strony to gdyby miała pryszcze i piegy i ... by ją odrzucili to słyszał by ktoś o niej??
A teraz tylu sięw niej kocha, ubustwia.. e dajcie spokój
No ale to się nazywajanarodziny gwiazdy gdyby nie dawali szansy młodym mażącym o aktorstwie to.. to hermione zagrała by liv tyler :)
Co tty Masciarz chyba przeszłeś naprawde na strone ANty!
"A teraz tylu sięw niej kocha, ubustwia"-mam nadzieje że to nie o mnie!
Mechme
nie martw sie!
ja tez widzialam dana w londynie i mieszkam w anglii. :)
to w takim razie witaj w klubie ci co mieszkaja w anglii.
szkoda ze nie pofdasz nicku!
pozdrawiam
ola z anglii
:)
Dlatego jest tak mało bo pewnie szukałaś na stronach polskich poszukaj lepiej na stronach angielskich tam jest więcej informacji(no chyba że angielskiego sie nie zna)
Mechme
A co ty byś chciał o niej wiedzieć to co napisali o jej prywatnym życiu to i tak dużo ruwnie dobże mogli by nic nienapisać !!! Może byś chciał wiedzieć z kim hodzi ... albo lepiej śledzić ją 24 h na dobę daj se spokuj i tak nikt niemasz szans...
Ale to nic nie zmieni Mechme i tak ją kocha (oj tyle razy wymieniałem mu jej wady, niedoskonłaości....on nic) :/