Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Emma Watson

użytkownik usunięty

Myślę, że Emma Watson jest idealnie dopasowana do roli Hermiony Granger. Niebardzo podobają mi się komentarze na jej temat typu:
"Emma jest brdzydka, źle gra, itp"
Przecież to jest nieprawda!!! Ona niedość, że jest bardzo ładna, to mam duży talent aktorski.
Więc jeżeli ktoś ma o niej złe i na dodatek nieprawdziwe zdanie to lepiej niech go wcale nie wyraża.
Pozdrowionka dla wszystkich Potteromaniaków!!!!!! ;* ;* ;*.

hmmm.... nie wiem czy jesteś chłopakiem czy dziewczyną ale chyba dziewczyną... Ej.. sorry ale dlaczego zabraniasz innym swojego zdania ujawni, co? Może ja uważam , że nie ma ani krzty talentu aktorskiego i nza często podnosi brwi? A jeżeli chodzi o jej urodę to nie powiem żeby była brzydka (wtedy bym skłamała) ale nie jest jakąś pięknością... zastanów się nad sobą i nie zabraniaj ludziom powiedziec swojego zdania, ok??

pozdro
3mcie się
Julia :)

eh... ja "potteromaniakiem" nie jestem, ale czytałam i oglądałam... więc mam nadzieję, że mam prawo się wypowiedzieć;)

przypadkowo trafiłam na forum i powiem szczerze, ze się zdziwiłam, nie wiedziałam, że ta dziewczyna wywołuje w filmomaniakach aż takie reakcje;)

Odpowiadam tylko na ten temat, bo tylko ten wydaje mi się jako tako odpowiedni na mój poziom zaangazowania w sprawę;)
Nie jestem super znawcą gry aktorskiej, nie zawsze rozróżniam dobrą, od świetnej... ale tą niezbyt jakoś udaje mi się wyczuć. Czytałam książki i zgadzam się z założycielem tematu. Postać Hermiony w filmie mnie nie razi, nie widać jakoś wybitnie sztucznych, nagranych zachowań, więc chyba jest ok? Nie wiem czy jest to ten "duży talent aktorski"... w każdym bądź razie wpasować w rolę jej się udało:)