Myślę, że Emma Watson jest idealnie dopasowana do roli Hermiony Granger. Niebardzo podobają mi się komentarze na jej temat typu:
"Emma jest brdzydka, źle gra, itp"
Przecież to jest nieprawda!!! Ona niedość, że jest bardzo ładna, to mam duży talent aktorski.
Więc jeżeli ktoś ma o niej złe i na dodatek nieprawdziwe zdanie to lepiej niech go wcale nie wyraża.
Pozdrowionka dla wszystkich Potteromaniaków!!!!!! ;* ;* ;*.
hmmm.... nie wiem czy jesteś chłopakiem czy dziewczyną ale chyba dziewczyną... Ej.. sorry ale dlaczego zabraniasz innym swojego zdania ujawni, co? Może ja uważam , że nie ma ani krzty talentu aktorskiego i nza często podnosi brwi? A jeżeli chodzi o jej urodę to nie powiem żeby była brzydka (wtedy bym skłamała) ale nie jest jakąś pięknością... zastanów się nad sobą i nie zabraniaj ludziom powiedziec swojego zdania, ok??
pozdro
3mcie się
Julia :)
eh... ja "potteromaniakiem" nie jestem, ale czytałam i oglądałam... więc mam nadzieję, że mam prawo się wypowiedzieć;)
przypadkowo trafiłam na forum i powiem szczerze, ze się zdziwiłam, nie wiedziałam, że ta dziewczyna wywołuje w filmomaniakach aż takie reakcje;)
Odpowiadam tylko na ten temat, bo tylko ten wydaje mi się jako tako odpowiedni na mój poziom zaangazowania w sprawę;)
Nie jestem super znawcą gry aktorskiej, nie zawsze rozróżniam dobrą, od świetnej... ale tą niezbyt jakoś udaje mi się wyczuć. Czytałam książki i zgadzam się z założycielem tematu. Postać Hermiony w filmie mnie nie razi, nie widać jakoś wybitnie sztucznych, nagranych zachowań, więc chyba jest ok? Nie wiem czy jest to ten "duży talent aktorski"... w każdym bądź razie wpasować w rolę jej się udało:)