Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Emma Watson to rozpieszczona dziewucha ktora podczas rozdawaniu autografow w Angli wybiera tylko najlepiej ubranych .
Wiem bo bylam na wakacjach w Londynie.I pare osob powiedzialo mi to i owo .Niedowiarkom wspolczuje bo moja siostra widziala chlopakow z TH.
Na Live .

Miss_Nicole

Nie wiem czy to prawda, nigdy jej nie spotkałam, ani nie czytałam podobnych komentarzy. Nawet jeśli to jest dobrą aktorką i bardzo mi sie podoba w roli Hermiony.

Miss_Nicole

Szczerze mówiąc to niewiem dlaczego sądzisz ze jest ona rozpieszczona bo moim zdaniem nic na to nie wskazuje i kazdy tak pisze ze byl tam i gadal z ludzmi o niej albo niektorzy nawet pisza ze na zywo ja widzieli tej i moze jeszcze z nia gadali pssss mi sie w to nie chce wierzyc ale skoro udalo ci sie dowiedzies sie czegos o emmie z londynu to mozesz napisac czego???i prosilabym zeby kazdy kto moze odwiedzil moje forum o emmie zatytulowane"co ma takiego emma watson" na tej samej stronie co te forum tylko troche trzeba zjechac w dół i tam sa linki z jej zdjeciami a jedno to po prostu mnie przeraza i chcialabym dowiedziec sie o tym zdjeciu jak najwiecej dlatego proooosze pomozcie i odpiszcie na ten komentarz oraz na ten z tego mojego forum;)

Miss_Nicole

Haha ;D.

Napisałaś "Wiem, bo byłam na wakacjach w Londynie".

Wcale nie wiesz. Bo Tobie autografu nie dała, bo Ciebie tam nie było, bo nie byłaś świadkiem.

Napisałaś "Pare osób powiedziało mi to i owo"
Buhahaha.

Napisałaś "bo moja siostra widziała chłopaków z TH"
Łaaaaaaaaaał. i co z tego?

PannaMartyna

a szczerze mowiac to co to jest to TH?

EmmaWatsonAdriana

TH - Tokio Hotel. Ten komercyjny, niemiecki badziew, z pedałkami emo - young.

PannaMartyna

Szczerze mówiąc to niewiem dlaczego sądzisz ze jest ona rozpieszczona bo moim zdaniem nic na to nie wskazuje i kazdy tak pisze ze byl tam i gadal z ludzmi o niej albo niektorzy nawet pisza ze na zywo ja widzieli tej i moze jeszcze z nia gadali pssss mi sie w to nie chce wierzyc ale skoro udalo ci sie dowiedzies sie czegos o emmie z londynu to mozesz napisac czego???i prosilabym zeby kazdy kto moze odwiedzil moje forum o emmie zatytulowane"co ma takiego emma watson" na tej samej stronie co te forum tylko troche trzeba zjechac w dół i tam sa linki z jej zdjeciami a jedno to po prostu mnie przeraza i chcialabym dowiedziec sie o tym zdjeciu jak najwiecej dlatego proooosze pomozcie i odpiszcie na ten komentarz oraz na ten z tego mojego forum;)

EmmaWatsonAdriana

AHA TEJ!!łeeeeeee a juz myslalam ze to cos zwiazane z Emma Watson