Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Czy ktos zna adres strony na kturej sa zdjecia emmy i Toma udowadniajace ze sa bac byli para? Z gury dziekuje :D

gigaeiffla

Eh..niech pomyśl\e (oj zapomniałąm że paznokcie mam umalowane i zadzior mi soie zrobił) ..no to tak a ja mam pytanie do ciebia A po co Ci TO???!! Szczerze to jakoś nie przypomin sobie by to i Em mogliby byc parą!! Widziałam tylko zdjecia udo wadniające związek Z Daniel Radcliffe i Emma Watson..owszem widziałm pare zdjec na których byli razem Tom i Emma ale zwykle to pokazywało koleżeństwo wobec nich, a również są takie strony które pokazują fotomontaże które wyglądaja okropnie nie raz bo Tom jest brzydki a Emma zbytnio załadna do niego...on to taki szczurek (hheeheheheh)_ Dobra dalej maluje paznokcie

gigaeiffla

Anetek ma rację. Wątpie żeby Emma i Tom kiedykolwiek byli razem. A jeśli naprawdę istnieją jakieś zdjęcia odowadniające ich związek to jest to fotomontaż. Uwierz, ludzie robią dziwne rzeczy. Więc dlaczego nie mieliby zrobić fotomontażu i rozpuścić plotki. Niestety niektórzy tak się bawią ;]

gigaeiffla

Anetek ma rację. Wątpie żeby Emma i Tom kiedykolwiek byli razem. A jeśli naprawdę istnieją jakieś zdjęcia udowadniające ich związek to jest to fotomontaż. Uwierz, ludzie robią dziwne rzeczy. Więc dlaczego nie mieliby zrobić fotomontażu i rozpuścić plotki. Niestety niektórzy tak się bawią ;]

PureBloodPanther

aaaaaaaaaa no tu sie wywiązała konwersacja... niezuważyłam, że sa trzy takie same tematy (asasassaasasasasa) (zaciera łapki)
No węc, ja ten... no uważam, że takkkkkkkkkkkkk oni są razem i... i... i...jest pełno zdjec jak sie obejumą no i mr. Dan jest zazdorsny (dusi się) czytałam w Bravo... taaaaaaaaaa (dostała czkawiki) No i teraz emma nie wie kogo wybrać czy Dana czy Tomka.
Proponuje Tobie napisać list do Feltona i go zapytać o to...

(po namyśle)
dobra, ktos sobie to weźmie do serca i zycie mu zrujnuje (ahahahahha) (spadła z krzesła)
Ekhm... to ide zrobić coś pozytecznego (najs)

gigaeiffla

Zajmij się nauką ortograf, a nie sprawdzaniem plotek. Są razem czy nie - to ich sprawa i po co się w to mieszasz?! Sądze że osoby publiczne mają prawo do życia prywatnego bez małych, głupich i natrętnych dziewczynek

gÓry nie z gury ;/