Wg mnie żadna z niej aktorka. Brak talentu. I niech mi nikt nie mówi że ja czegoś jej zazdroszczę bo serio nie ma czego. Nie lubie filmów HP i mam nadzieję że więcej nie powstanie, to trzeba mieć talent żeby tak spiepszyć taka fajna książkę. Ale ten film jest do niczego właśnie dzięki "aktorstwu" takiej Emmy czy Daniela cośtam. Film staje sie coraz gorszy i ja nie chcę wiedzieć jaki już będzie następny.
za chwilę nas zaatakują, że jej zazdrościmy, TYLKO... czego mamy jej zazrościć? Pieniędzy? Rzekomej sławy? rzekomego talentu aktorskiego? Nie, dzięki
w sumie częściowo się zgadzam;/ co do emmy- macie rację. nie ma czego zazdrościć wg mnie... a nie lubię jej dlatego że nie podoba mi się w niej nic. ani gra (wg mnie zepsuła Hermionę;/) ani to co mózi w tych wszystkich wywiadach, ani nawet jej ciuchy, czy buzia mi się nie podobają więc... nie wzbudziła we mnie sympatii. wcale-wcale:( a szkoda, bo zależało mi na tym aby filmowa Hermiona była W porządku.... jeżeli ktoś ją lubi, to ok, nie będę naskakiwać, tylko nie mówcie że jej zazdrosczę i że pewnie jestem nie inteligentną farbowaną blondynką, jak powiedział ktoś do mnie na jednej ze stron HP, gdy powiedziałam że nie lubię Emmy:]
pozdr:*
A skąd możecie wiedzieć ze nie jest wporzadku??? Sadzicie ze jest nic nie warta to po co gadacie bzdety o niej??? Moze lepiej wypowiedzcie się kto waszym zdaniem jest ideałem waszym to wtedy pogadam. Przyczepiliscie sie do dziewczyny bezczynnie, gadacie jak gra i takie tam.. a nie mozecie zrozumiec ze ci co ja wybierali do tej roli bardziej znają sie na swoim fachu?? i wiedza kogo maja wybierać do danej roli. człowiekowi nie można niczego zarzucić póki sie go nie pozna. Nie ważne czy to bladynka czy jeszcze jaka, ale swoje atuty ma.
Całokowicie zgadzam sie z "Antkiem"- jezeli jej nie znacie to jak mozecia ja oceniac??Nie jestm jej fanka i rowniez nie podoba mi sie jej gra w HP, ale jak zagra jeszcze w jakims innym filmie to wtedy zobaczymy jaka z niej jest aktorka...
Nie będę jej oceniać bo to po prostu byłoby powiedziane na wyrost. EW zagrała w kilku filmach, w dodatku tę samą rolę , więc nie ma podstaw by ją ocenić. Pożyjemy , zobaczymy. A tak na marginesie: zupełnie nie rozumiem tej całej wojny fanek i antyfanek na forum. Nie macie co robić?!
No wiesz jenny masz racje tez się spierałam i prowadziłam ta bezczynna wojne z anty fanami a potem uświadomiłam sobie że to jest bez sensu, że nic z tego i tak nie bede miała no oprócz zdartej klawiatury;) ppozdro
I znowu wałkujemy ten sam temat..... Dajcie wreszcie spoój! To już się robi nudne. Pięc tysięcy tematów "żadna z niej aktorka". Widac liczy sie tylko na opowiedzi....Ech
Ja was też za bardzo nie rozumiem. Nie podoba wam się jej gra to po co to ogłaszacie na tej stronie. I skąd możecie wiedzieć jaka ona jest skoro jej nie znacie. Ja tam lubię Emmę i wcale nie uważam, że zepsuła rolę Hermiony. A talent chyba musi mieć skoro wygrała jakiś tam konkurs recytatorski i grała w wielu przedstawieniach w szkole i do tego gra w filmach o HP. A tamci ludzie naprawdę się znają na tym co robią. Bo pewnie wybierali ludzi do innych filmów a wy nawet o tym nie wiecie. I nie uważam też żeby woda sodowa uderzyła jej do głowy bo na moje oko zachowuje sę przyzwoicie a jest wiele "gwiazdeczek" nawet w Polsce którym odbiło jak się zrobiły sławne. I wg mnie film staje się coraz lepszy i to dzieki aktorstwu tria i reszty aktorów. PozdroFFionka
emma jest ok. jak dla mnie to talentu jej nie brak - właściwie to ie wiem dlaczego sie jej tak czepiacie :(