A czemu ta genialna aktorka jeszcze Oscara nie dostała?? Za rolę w Potterze dałabym jej od razu takową nagrodę w kategorii Osoba która doszczętnie rozwaliła postać. Wolę Hermionę z książki bo z ta trafili jak kula w płot, nie nadaje się na Hermionę, nie nadaje się na aktorkę. Nie jestem zazdrosna, uprzedzam juz posądzenia.
Oscara dostają osoby BARDZO utalentowane Emma jest zbyt sztuczna a niektóre jej wypowiedzi (Jako Hermiony) sa jak recytowane z kartki.
No wiecie, sama wypowiada się, że nie gra w innych filmach bo nie ma czasu. Jaaaaaaaaasne... Raczej nie ma propozycji, a nie czasu...PZDR:O
No wiecie, sama wypowiada się, że nie gra w innych filmach bo nie ma czasu. Jaaaaaaaaasne... Raczej nie ma propozycji, a nie czasu...PZDR:O
OOscar dla Emmy ??? BUHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE jak ona na oscara to ja mam 5 z matmy (a mam 3 ledwo);p
OOscar dla Emmy ??? BUHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE jak ona na oscara to ja mam 5 z matmy (a mam 3 ledwo);p chociazczemu nie moze dostanie za jakis film nie jestem mściwa i wredna jak owe tutaj niektóre osóbki i życze jej jak najlepiej
No jej się Oscar należy, za to jej aktorstwo "wielkie" w Potterze. Takiego beztalencia jeszcze nie widziałam. a nie gra w innych filmach bo kto by ja chcial?? zrobie kiedys film jak zostac najgorszą aktorka 100-lecia to ona tam zagra główną rolę:)