Emma jest młodą i ładną aktorką. W jej wieku umie juz bardzo duzo i głupie pisanie ze jest beztalenciem to poprostu swiadczy o glupocie tego kto to napisał.
Niekoniecznie gdy ktos pisze ze Emma nie umie grac jest glupi...Kazdemu podoba sie co innego..chociaz talent to talent albo sie go ma albo nie:P Pozdro:P
no wiesz Dakota Fanning jest od niej młodsza a grac umie lepiej ..i Emmy doniej porównac nie można...
no wiesz ja jeszcze nie widziałam brzydkiej aktorki!wiadomo że jakby była łysa, zezowata czy bez zębow-to by jej raczej to filmu nie wzieli lol
no i pisanie ze sie ja kocha i ze sie śni po nocach- to wg mnie tez głupota
Jeżeli uważasz, że po karierze kilku filmów Harry'ego Pottera jest aktorką utalentowaną, to gratuluję.
Ja nie napisalem ze jest utalentowana tylko ze duzo umie w jej wieku:) Co pokaze w przyszlosci to zobaczymy.
Widzialem bardzo duzo brzydkich aktorek:)
żadna aktorka, co ja mówie żaden człowiek nie jest Brzydki, można już powiedziec przeciętny...każda dziewczyna zawiera w sobie jakieś piękno...napewno to kiedyś zrozumiesz...dobitne mówienie, że ktoś jest brzydki świadczy tylko o czyjejś nietolerancji ( bez urazy).
To ze dla mnie ktos jest brzydki nie znaczy ze dla kogos innego tez. Nie wszystkie dziewczyny czy kobiety musza mi sie podobac:) Ciekawi mnie czy nigdy nie pomyslałaś o kims że jest brzydki???
Tak tylko ze to ze ktos sie nie podoba Tobie to nie oznacza ze jest brzydki... zreszta jak jzu ktos wspomnial nie ma ludzi brzydkich:P Sa tylko niezadbani:P chociaz z drugiej strony..
ja nie znam brzydkich aktorów...każdy aktor ma cos charakterystycznego i własnie to 'cos' jednej osobie się podoba, a drugiej nie
i tak jak Hermioneczka słusznie zauwazyła...to że ci sie jakis tam aktor/aktorka nie podoba to nie znaczy odrazu ze jest brzydki/a
tak, każdy ma inny gust i o nich nie powinno się dyskutowac:) np dla Ciebie jakaś aktorka może byc ładna a mi się może mniej podobac...jednak nie moge powiedziec, że jest brzydka bo jak wspomniano każdy ma w sobie to " coś"
No tak i dobrze to wszystko ujęłas...no bo dobra moznapowiedziec że ktoś nie ma talentu, nie ma charyzmy w graniu itp...ale spekulowanie o czyjejś urodzie jest bezsensowne..każdemu podoba sie co innego...
w pełni się z Tobą zgadzam, podsumuwując wszystko to każdy ma inny gust i nie należy o tym za bardzo dyskutowac:)
pozdrawiam
No no widze ze mój temat sie rozwija :) Przeczytalem twoja wypowiedz i mam takie samo zdanie na ten temat jak klauduska.kr :)