Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
72 109 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Emma jest młodą i ładną aktorką. W jej wieku umie juz bardzo duzo i głupie pisanie ze jest beztalenciem to poprostu swiadczy o glupocie tego kto to napisał.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Radieth

Niekoniecznie gdy ktos pisze ze Emma nie umie grac jest glupi...Kazdemu podoba sie co innego..chociaz talent to talent albo sie go ma albo nie:P Pozdro:P

użytkownik usunięty
Radieth

no wiesz Dakota Fanning jest od niej młodsza a grac umie lepiej ..i Emmy doniej porównac nie można...

no wiesz ja jeszcze nie widziałam brzydkiej aktorki!wiadomo że jakby była łysa, zezowata czy bez zębow-to by jej raczej to filmu nie wzieli lol

no i pisanie ze sie ja kocha i ze sie śni po nocach- to wg mnie tez głupota

użytkownik usunięty

to czemu Emma wygrała Kids Choice Awards a nie Dakota?

Radieth

Jeżeli uważasz, że po karierze kilku filmów Harry'ego Pottera jest aktorką utalentowaną, to gratuluję.

Radieth

*że po karierze w kilku filmach Harry'ego Pottera

sry za błąd ;]

miss_Kiedis

Ja nie napisalem ze jest utalentowana tylko ze duzo umie w jej wieku:) Co pokaze w przyszlosci to zobaczymy.
Widzialem bardzo duzo brzydkich aktorek:)

użytkownik usunięty
Radieth

no to podaj przykład tzw. brzydkiej aktorki...

żadna aktorka, co ja mówie żaden człowiek nie jest Brzydki, można już powiedziec przeciętny...każda dziewczyna zawiera w sobie jakieś piękno...napewno to kiedyś zrozumiesz...dobitne mówienie, że ktoś jest brzydki świadczy tylko o czyjejś nietolerancji ( bez urazy).

Ivona

To ze dla mnie ktos jest brzydki nie znaczy ze dla kogos innego tez. Nie wszystkie dziewczyny czy kobiety musza mi sie podobac:) Ciekawi mnie czy nigdy nie pomyslałaś o kims że jest brzydki???

Radieth

Tak tylko ze to ze ktos sie nie podoba Tobie to nie oznacza ze jest brzydki... zreszta jak jzu ktos wspomnial nie ma ludzi brzydkich:P Sa tylko niezadbani:P chociaz z drugiej strony..

użytkownik usunięty
Hermioneczka

ja nie znam brzydkich aktorów...każdy aktor ma cos charakterystycznego i własnie to 'cos' jednej osobie się podoba, a drugiej nie

i tak jak Hermioneczka słusznie zauwazyła...to że ci sie jakis tam aktor/aktorka nie podoba to nie znaczy odrazu ze jest brzydki/a

tak, każdy ma inny gust i o nich nie powinno się dyskutowac:) np dla Ciebie jakaś aktorka może byc ładna a mi się może mniej podobac...jednak nie moge powiedziec, że jest brzydka bo jak wspomniano każdy ma w sobie to " coś"

użytkownik usunięty
Ivona

No tak i dobrze to wszystko ujęłas...no bo dobra moznapowiedziec że ktoś nie ma talentu, nie ma charyzmy w graniu itp...ale spekulowanie o czyjejś urodzie jest bezsensowne..każdemu podoba sie co innego...

w pełni się z Tobą zgadzam, podsumuwując wszystko to każdy ma inny gust i nie należy o tym za bardzo dyskutowac:)
pozdrawiam

Ivona

no a ja się powtórzyłam:P

Radieth

Rafal przeczytaj sobie moj temat dowiedz sie o jej uprzedzeniach i dopiero sie wypowiedz.... -.-

Konrii3

No no widze ze mój temat sie rozwija :) Przeczytalem twoja wypowiedz i mam takie samo zdanie na ten temat jak klauduska.kr :)

użytkownik usunięty
Radieth

ja natomiast dobitnie zgadzam się ze zdaniem Ivona815 :)