Fajnie było oglądać , jak przez te wszystkie części Harrego rośnie seksowna dziewczyna ;-) .
PS. Nie wiedziałem, że ona pochodzi z Paryża. Szlachecka uroda :D
zgadzam się, z dziewczynki zamieniła się w piękną kobietę :)
podoba mi się też, że przez ten cały czas nie miała żadnych skandali,
Z tym że oboje rodzice są Brytyjczykami (matka w połowie jest Francuską, co nie zmienia faktu, że Emma jest angielska do szpiku kości). W Paryżu urodziła się i po rozwodzie rodziców mieszkała kilka lat. Choć biorąc pod uwagę, że ma w sobie oprócz angielskiej także krew francuską, polską (nadal nie wiem czy to tylko jej żart) a jedno z jej imion wskazuje również na Niemcy - to jest klasycznym przykładem Europejki:)
Rzeczywiscie jest seksowna i jest tez dobra aktorka, sliczna niebanalna uroda - moja ulubiona aktorka ;)
"od potwora do idola" - tak mogę przedstawić jej biografię :P
Od pierwszej części gdzie była niezbyt ładną zołzą do ostatniej, gdzie po prostu nie mogłem przestać na nią patrzeć, jest śliczna :D
http://plcm.pl/26875-Dojrzewanie_robisz_to_dobrze?fb_action_ids=464248793605630& fb_action_types=polecampl%3Asee&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=31317675 8774265&code=AQCWH0Cd7YdC3z-33L1H5q0THJZCSyURuBUNCV7y3d8l7utbF83nLiJzCb3VXNjFM7i LQr38e86dkD4A5qKuvGhJEJF-D0kFE3TcY2bMXvAwLiVdUrADwHUW0B3hU_R_h7ZBGivqh9WF_WoZw6B eIoQtR2qzHoykhokEZZ7y5ZNwSIMNQD3cEuosgFILMp71NGQ#_=_