Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Emma jest naj piękniejsza ze wszystkich dziewcząt ona jest taka słodka jak byłem na premieże to powiedziała do mnie cześć a ja zamilkłem. Ona ma takie śliczne nogi że mugłbym je całować przez cały dzień a jak ktoś powie że ona jest brzytka to pośle na niego moich ochroniaży i jest ponim ,a oni mają snajperki to wole uważać!!

hammer92

Czy jest na sali ładowarka??? Bo temu panu doktor to raczej nie pomoże..... człowieku gdzieś ty posiał mózg jak to pisałeś..... Ty na premierze, i jeszcze weżmy na to ta próżna Emma spojrzała na szarego przeciętniaka i powiedziała cześć???? Weż mnie nie rozbawiaj

Mr__Pink

chyba nie pojęliście intencji.. skoro sa aktualnie trzy texty o ludziach, którzy zapłodnili emmę, to czemu chłopczyk nie miałby jej na premierze spotkac??
PS; emma to moja sąsiadka. bardzo sie lubimy.

hammer92

ares dobre 3 teksty o chlopcach ktorzy ja zaplodnili ja strone z emma mam teraz jako startowa i patrze czy ktos tu czegos nie napisal (bo polewam) Nie dlugo wszyscy zaczna fantazjowac a zaczelo sie od jakiegos durnego klamstwa mam do niej e-mail. Pzdr 4 all

ultimate_2

eh jak masz numer to daj przekonamy się a ty hmm powodzenia z EMMą!!:)

hammer92

O kurde hammer mnie dobił chyba nie wytrzymam hahahah ochroniarzy i snajperki całować po nogach nie no bez przesady.O w bude.

hammer92

[cytat]emma to moja sąsiadka. bardzo sie lubimy. [/cytat]
A co dopiero napisałaś, że chcesz jej maila, bo chciałabyś poplotkować o chłopakach :D

hammer92

co brałes?? powiem kumplom to wypróbują.. nienawidze tej .. y.. aktorki :/

rock_love15

zgadzam się, emma to fajna laska, uuuuuuuuuuuhhhhhhhh, WOW, brak mi słów!!!

kumak2

oj Donkey'u jedno nie przeczy drugiemu:). Jestem niesmiała i nie mam odwagi do niej podejść i zagadać, jak bym miała maila to inaczej. No i co z tego, że nigdy nie rozmawiałyśmy- i tak sie lubimy. Ja ją za to, jak wiąże sznurówki, ona mnie za mój urok osobisty;)

hammer92

hehe masz racje ona jest bardzo ładna wiem ze duzo osób chce ja tylko dla siebie ale z tymi snajperkami to lekka przesada nie uważasz?? :D

magnum93

Ona przecież to nic specjalnego!!! Znam wiele ładniejszych osobiście. więc nie ma sie co podniecać jakąs hoolywoodzką dziewczynką

hammer92

Ej wy to jestescie zjebane szmaty, zeby zakochiwac sie w kims tak brzytkim, to nie ma slow.przeciesz ona ma kwadratowy leb i wogule jest zjebana!!!

gorongoro

NIe jestem ani jej wielkim miłośnikiem ani wielkim antyfanem ale nie lubię gdy ktoś wypisuje takie żeczy i nawet nie umie ich odpowiednio zargumentować. No sorry ale teksty typu "...jest zj****a" świadczą o twojej intelignecji.

hammer92

Snajperki? Widzę że kolega trochę za dużo czasu spędza przy grach FPP.
Swoją drogą to Emma chyba sobie zamówiła kilkanaście klonów, bo jest w tylu miejscach i z tylu facetów (na tym forum) spędziło z nią noc...