Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 016 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Będąc w kinie na pierwsej części HP i widząc Emmę na dużym ekranie pomyślałem sobie "dobra aktorka". Miała talent i naprawdę dobrze grała. Dzięki temu filmowi stała się gwiazdą. Do tego również nic nie miałem. W końcu gra w filmie na podstawie sławnej książki. W ciągu kolejnych kilku lat grała w kolejnych filmach. Według mnie grałą dobrze swoją rolę. Trzymałem za nią kciuki. Można powiedzieć że byłem jej fanem. Ale nastąpił przełom. Nastąpił dzięki temu wywiadowi http://hp.imro.pl/hogsmeade/readarticle.php?article_id=386.
Po jego przeczytaniu byłem zszokowany. Taka fajna dziewczyna która dobrze gra może być aż tak zadufaną w sobie lalunią która uważa się za gwiazdę????
Ten wywiad zmienił moje nastawienie o niej. Nie jestem już jej fanem. Antyfanem nie będę bo nie zniżę się aż tak nisko. Po porstu będę neutralny co do tej "gwiazdki".

telepek

sorki ale link cos sie popsul. Musicie wejsc po lewej stronie w wywiady potem na samym dole jest nasza "gwiazda" i jest tam wywiad o sobie.

telepek

wiesz Filipeczku nawet nie musze czytac a już wiem o który wywiad chodzi!! Ja jestem zagożałom fanką jej oraz Daniela. Mam wszelkie pojecie jak rozmawiają o czym mówią i jakiego stylu uzywaja (znam dosć dobrze anglika) oglądam bardzo czesto ich wywiady a szczególnie Emmy i zareczam ci ze ten wywiad został zfałąszowany przez tak zwane antyfankluby!!! Możesz mi wierzyc lub nie ale naprawde jestem głoboko w źródłach o Emmie i za żadne skarby to nie sa jej słowa....Ten wywiad został przerobiony. Gdzies go miłam po polsku ale teraz to ci go moge tylko na filmie pokazać (jak go znajde na necie) ale mały problem jest jak nie znasz anglika to ci tego nie udowodnie.
Na temat tego wywiadu mówi sie juz ładne pare lat nawet któś wyskoczył z czymś że Emma obraża polaków jakimś tekstem do reporta.. to wszystko jest rubs!!!!!!!!!

anetek

Anglika znam dość dobrze wiec bardzo bym chciał ten wywiad zobaczyć.