Jestem ogromną fanką książek o HP, ale nie przepadam za filmami z tej serii, a już zwłaszcza za Emmą. Należę do grona jej antyfanów - nie podoba mi się sposób jej gry aktorskiej, której daleko do aktorskiego kunsztu, nie mogę patrzyć się na jej coraz to nowsze wdzianka, które są po prostu obrzydliwe ... być może wielu z Was pomyśli iż jestem o nią zwyczajnie zazdrosna - każda dziewucha chciałaby przecież być sławna i zagrać w takiej produkcji. Mimo to uważam iż do tej roli mogli obsadzić kogoś innego - laskę z większą klasą i o wiele ciekawszym charakterem. =D
Filmy może cię juz tak nie interesuja ponieważ czytałaś ksiażkę i ogladasz film na jej podstawie to wiesz co sie wydarzy i o co chodzi...Wiecie ale czasem te filmy za dużo skupiaja się na osobie Harrego. Poszłam z koleżanką które nie czyta ksiązek Harrego Pottera a po obejrzeniu filmu nic z niego nie zrozumiała...hmm. No dobra nie lubisz Emmy nie przypadła ci do gustu wporzo, nikt cie nie bedzie przeciez zmuszał bys ją lubiała. Fajnie że się wypowiedziałas i ukazałaś swoje uczucia do niej, a przy tym nie używajac wulgaryzmów. Może masz racje może powinni wybrać kogoś z lepszym charakterem, ale Emma ma ostry charakter i sadze ze jest idealna...Powiem ci cos, Lepiej osodzaj człowieka po bliższym poznaniu a nie tylko po zagraniu w czterech filmach i to jeszcze po tej samej roli albo po paru wywiadach. Które są przerabiane z powycinanymi wątkami. Wiem co mówie, zastanów sie czasem co napiszesz. Też byłam kiedyś anty fanka Harrego Pottera i tych "przygłupawych" ksiazek a teraz szaleje za tymi powieściami. Pozdro