Mam takie małe pytanko głównie do antyfanów Emmy. Dlaczego właściwie tak Jej nie lubicie? Podobno powiedziała coś obrażającego o Polakach, macie na to dowód?
Julio daj spokój naprawde chcesz to wiedziec co oni sadza?! Z tego co ja wiem to juz tak za bardzo sie nia nie interesuja bo to juz nudne i zaczyna byc nie modne,
A propos Polaków wypowidziałą sie ostatnio na ten temat w amerykanskiej telewizji..Spytał sie jej ten co prowadzi z nią program o cudzoziemcach na angielskim londzie i je zachowaniu przy polakach (nie wiem o co chodziło mu bo go dosc nie zrozumiałam) ale tak to chyba uja. Ona powiedziął z ekiedys cos wspomniłą ze bardzo duzo polskich imigratów przybyło na wyspy europejskie i podziwia ich prace, ze sa sumienni.
Faktycznie cos gadaał a moze w dobrym sensie a polak jak to polak zle zrozumiał jeszcze przekrecił i plota wyszła
Hehe;) Ale jednak ten temat wciąż jest stale "odgrzewane" i chchiałabym wiedzieć, o co właściwie chodzi, czy tak było rzeczywiście, czy ktoś to wymyślił i cholera dlaczego na Emmę się wszyscy uwzieli?
Wiesz julio ja ten wywiad ogladałam i akurat padło to pytanie ale ten gosciu tak to powiedziął ze nie zrozumiałm co dalej mówił usłyszałm "Polish" i słowo które mozna wytłumaczyc jako "uraza" "obraza".
Ona zaczełą sie tam tłumaczyc ze to nie mozliwe ze aktualnie to ona pamieta to że byłą bardzo zdziwiona obecnoscia tak duzej liczby polskich emigrantów i potem biadoliła o tym jak to na wys. brytyjskich. taka wzmianka.
a co do tego uwzięcia....no przeciez zycie sie skłąda z tego ze człowiek drugiego człowieka gnębii
jak nie mA nikogo w otoczeniu to czeba pogadac na forum..wejdz na Daniela Radcliffa tam jedna nazwałą swój temat Barry Trotter i tam sie wyzywa:)
teraz maja nastepna ofiare