Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 929 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

W jakiej jeszcze roli chętbie byście ją zobaczyli?
:)

użytkownik usunięty
Tatar

Nie wiem, jakiej... byleby z Johnnym Deppem albo Jimem Carreyem! Może jakąs obłąkaną rodzinkę, coś w tym stylu ;)) ;>

Tatar

w roli nie ale nago ooooooooooooo tak marzenie prawie każdego chłopaka , który o niej marzy.

Tatar

W czymś bardziej AMBITNYM na miarę jej talentu, bo osobiście rzygać mi się chce na kolejną adaptację HP. Nie to, że nie lubię tej książki (nie uwielbiam), ale przydałaby się konkretna zmiana w image'u.

użytkownik usunięty
ARM_y

Pauline Fossil w "Baletkach" - to już nie jest Hermiona...
I myślę, że kreacja w nadchodzącym "Napoleonie" zadowoli nas wszystkich... ;D

nom zobaczymy co bedzie w tym "Napoleonie";p ja osobiscie chcialbym zobaczyc ja w roli jakiegos czarnego charakteru zeby byla zla;p w jakims normalnym filmie ;p nie zadne fantasy w stylu hp ;p tak film wiecie w dzisiejszych czasach ;p;p pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
Dann

Ja też, ja też! xD

Tatar

moze w jakiejs historycznej... tak jakby zagrala np. w jakim gladiatorze czy czyms...;] bardza ja lubie ale nie mam pojecia czy odnalazlaby sie w takm czyms...

użytkownik usunięty
Tatar

Hmmmmm. Ja chciałbym ją zobaczyć w jakimś filmie katastroficznym. No nie wiem np. że jest jakas globalna powodz i zeby musiała użyć dramaturgii. Albo nie wiem może w jakimś kryminale, albo w horrorze typu Oszukać Przeznaczenie. Wiem natomiast że napewno nie chciałbym jej zobaczyć w komediach.

Tatar

Jako psychopatkę w kryminale ;P Albo w roli jakiejś dziewczyny z problemami, np. narkomankę.

Tatar

Trzy moje marzenia *_*.
1) Szpieg
2) Oszustka, złodziejka
3) Dziewczyna Bonda ;D

telepek

We wszystkim zlodziejka matka ktora np porzucila dziecko a pozniej chce odzyskac lub jak ja bije maz i ma problemy no we wszystkim w 11 hehe wogole chce miec prawdziwe informacje na jej temat czego wszystkie sa narazie plotkami