Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Obejżyjcie ten filmik i powiedzcie czy niektórzy już za bardzo nie przeginają ?! To juz jawne kpiny !!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=L_0IdSGdGSM&mode=related&search=

Matilda_Ferrero

Ach ten Photoshop, można dokonywać cudów. Chyba jednak nikt nie wierzy ze filmik pokazuje prawdziwe zdjęcia. Swoja droga fajny podkład :) Zdjęcia fantazyjne, ktoś sie musiał narobić, ale jeśli autor uważał ze ktokolwiek w to uwierzy to sie biedaczek mylił ;P

Matilda_Ferrero

Heh to jest tak żałosne, że aż śmieszne:)niezły fotomontaż

zdjęcie z 00:34 jest z Dawson's Creek :P

użytkownik usunięty
adrastea_87

A swoją drogą, są takie prawdziwe, że możnaby nie uwierzyć, że niektóre z nich to fotomontaże... Też bym chciała umieć robić fotomontaże, ale oczywiście nie sklejać ze sobą Emmy i Ruperta :D

A co do Matildy: nie myśl, że ludzie kiedykolwiek przestaną. Mnie już obrzydzają takie filmy o miłości; niektórym się po prostu nie znudziło... i najwyraźniej nie znudzi.

Pozdrawiam

Matilda_Ferrero

Zgadzam się! Ludzie już normalnie przesadzają. Chyba większość zdjęć to same fotomontaże.

paula308

Akurat tak się składa, że Emma Watson i Rupert Grint byli razem przed premierą "Kamienia filozoficznego" i gdy film zszedł z ekranów amerykańskich kin, rozstali się, by nie powstawały kolejne niestworzone plotki na ich temat. Wiem to stąd, że tak było napisane na oficjalnej stronie fanowskiej Ruperta Grinta, która powstała po amerykańskiej premierze.

Shiloh

LOL.Po premierze Kamienia Filozoficznego mieli 11 lat więc jak mogli być razem?

silrules

Po prostu chodzili ze sobą na randki. Tylko tak wyglądał ich "związek". I nie było w tym nic więcej.

Matilda_Ferrero

Hehe fajną "Rupert" masz szyję w 0:15 :D

Matilda_Ferrero

śmieszne ... jakim trzeba być głupim żeby wierzyć w coś takiego:/ ?

Matilda_Ferrero

Uważam, że sens robienia takich filmów równy jest zeru. Małe jest prawdopodobieństwo, że ludzie w to uwierzą, więc nie wiem po co się wysilać. To jest ośmieszanie się. Kurde ludzie tak podniecają się Harrym Potterem i mówią, że go uwielbiają, a tak naprawdę to zależy im na tych głupich plotach. Stop!

Ten film nie jest godny uwagi.

adulescentiae

KOKARDKA moge wiedziec to kogo ty masz teraz pretensje do filmow?do aktorow?czy do ludzi???

EmmaWatsonAdriana

Uważam, że robienie filmów amatorskich typu.. "Daniel Radcliffe i Emma Watson - zakochani" etc. to głupota.
A niby co miałabym mieć do aktorów? :)
Mnie wkurzają takie filmy na youtube etc., które ludzie robią, bo im się nudzi.

Matilda_Ferrero

Akurat zdecydowana większość tych zdjęć jest wysoce prawdopodobna.
Z wyjątkim tych kilku bardziej sprośnych.
Są przyjaciółmi i znają się kawał czasu, więc wcale mnie nie dziwią te zdjęcia. Niekoniecnzie to musiał być photoshop, chociaż na niektórych zdjęciach wyraźnie widać montaż.

Kaliope

np na tym co emma siedzi na trawie a za nią rupert .

Violettelle

dobra to moze sprawdzimy czy a raczej szczerze mowiac to ja chcialabym sie dowiedziec czy niektore zdjecia to sa rzeczywiscie fotomontaze wiec jesli kto umie rozpoznac nawet najbardziej wiarygodne fotomontaze to niech te najbardziej wiarygodne ale jednak fotomontaze wylapie i napisze tutaj w jakiej sekundzie to jest ten fotomontaz mimo ze nie wyglada na fotmontaz albo i na odwrot ze jest prawdziwe napewno ale nie wyglada na prawdziwe bo szczerze mowiac na niektorych zdjeciach jak ja rupert obejmuje np.w tej sukni chyba zlotej rupert chwyta emme w pasie i szczerze mowiac to niewiem czy to fotomontaz KTO WIE NIECH NAPISZE;)

EmmaWatsonAdriana

OK. Na początek jeden.
01:27 w filmiku do którego link podany był w pierwszej wiadomości - to scena z rozdania nagród MTV gdzie Ryan Gosling i Rachel McAdams dostali nagrodę za najlepszy pocałunek (w filmie Pamiętnik).
Link do sceny ich pocałunku: http://www.youtube.com/watch?v=kTLDLWhgV1c interesujący was fragment gdzieś około 01:00, zgadza się ubiór, sceneria, a to że głowy w fotomontażu trochę inaczej wygięte, to już nie moja wina;)

Palkens

No akurat w 1:27 widac ze to fotomontaz jednak nie jestem pewna czy to rzeczywiscie sa oni z tego pocalunku bo w inna strone sa obroceni ale to nic bo strony mozna odwrocic ale przeciez ten ryan jedna reke ma na szyi tej laski a druga na dupie a rupert w tym fotomontazu lapie ja za dupe a drugo za stope a nie za szyje i zdaje mi sie ze na tym zdjeciu ten ktos z fotomontazu no oni sa szczuplejsi oczywiscie dziekuje za twoja odpowiedz ;)chcialabym jeszcze sie dowiedziec czy to fotomontaz z 1:08 bo niewiem

EmmaWatsonAdriana

http://www.aolcdn.com/channels/0e/01/46424070-0011f-020fd-400cb8e1 więc może było to zdjęcie, co za różnica - to są oni, nie doszukujmy się sensacji. Co do 1:08 - nie wiem czy to fotomontaż, może wypowie się ktoś inny ;)

Palkens

Nie wydaje mi się, żeby wszystkie te zdjęcia były fotomontażem...
Boże a co to znowu...
Emma sobie z Rupertem już chodzić nie może...?

Palkens

no to juz bardziej ale ten rupert trzymal ja za stope wiec ktos musial niezle z tego zrobic fotomontaz naprawde super mu to wyszlo!!;)

EmmaWatsonAdriana

Dziewczyno, weźże się zastanów. Ja ci wysłałam pierwsze lepsze zdjęcie. Sesja na pewno liczy sobie więcej. Z igły widły.
Catherine ma rację, na premierach HP na pewno robią sobie razem zdjęcia i co z tego - tak to już bywa z bohaterami filmów - nie wszystko musi być fotomontażem...

Palkens

No bo tak...;]
To jakieś zakazane...?
Nie mogą sobie razem być...? <czy nawet wspólnych zdjęć mieć?>
Niech chodzi z kim chce...
Kurcze a za rękę to z każdym się trzymać można...
Czy jak koleżanka ciągnie mnie przez cały korytarz za rękę, to znaczy, że jestem jakichś innych orientacji...?
Hahaha...
Ale dałam przykład...;D

Vendetta_

hehe no niezly przyklad bo co innego kolezanke a co innego kolege no ja np.bym chwycila za reke jedynie chlopaka i jedynie przyjaciela ale to tylko wtedy kiedy bym chciala np.mu cos pokazac i go ciagne no wiecie o co chodzi i ja nic nie mam do tego ze z kim s sie przytula tylko po prostu jestem ciekawa czy niektore zdjecia sa prawdziwe o wlasnie np. to jak on jej patrzal na biust a ona tez sie na niego spojrzala dziwnie i tez nieewiem czy to fotomontaz ale jesli nie jest to fotomontaz to ja na miejscu Emmy bym zrąbała Ruperta!