dlaczego tak duzo osob jej nie lubi... nie wiem... ja nic do niej nie mam i wedlug mnie dobrze gra. nic dziwnego ze jeszcze nigdzie indziej nie grala przeciez nie? (bo widzialam takie zarzuty) ile ona ma lat? 14 tak? no to jak od tych 4 lat gra jako Hermiona to kiedy ma gra c winnych filmach? jak ciagle tam jest (znaczy sie na planie) lub sie uczy... zobaczymy co z niej bedzie jak nie bedzie Hermiona.. a jak narazie to zycze jej wszystkiego naj :)
Hej!
Ja tam tez nic do niej nie mam... Co prawda słyszałam o niej złe rzeczy np. że robi z siebie gwiazde, ze zachowuje sie jakby wszyscy ją przewielbiali, ale cóż... To nie są sprawdzone informacje tylko te, których dostarczają nam media.
Jestem z tobą! Emma jest boska. A nie lubią jej bo kochają się w Radiclaffie i są zazdrosne że Em jest tak blisko niego. Ot co. A ja mogę bronić Emi za wszelką cenę! Jet najlepsza!!
ej no ja myślę że to nic strasznego że ona jest z nim (podobno) ale to sa tylko plotki a zresztą w jednym z wywiadów daniel powiedział że chce założyc zespół ale emma do niego nie pasuje no to co wy na to ????????!!!!!!!!!!!!!! MIUSIA
hm... ja nie wiem co to znaczy ze jak ma 15 lat to sie juz wiecej nie nauczy.. hm...:) a co do dana. to przeciez niesprawdzone informacje, i prawdopodobnie jakies brednie (przynajmniej wedlug mnie) a to ze takie rzeczy mowila itp... to juz sprawka kochanych piseme, bo nie wydaje mi sie bylaby wredna :) pozdrawiam ps. wiecie, nie to ze ja bronie czy cos, ale cholercia, zal mi jej jak tak wszyscy na nia wrzucaja ;) pozdrawiam
Posłuchajcie mnie wy wsyscy:
a co to ma do rzeczy, czy ona się bzy... chodzi z danem? myślicie, że jak się tam wpie... przyjedziecie do Oxfordu, to ona zaraz się wam rzuci w ramiona i wyli... wycaluje hu... twarz?
No, dobra presadziłem ^^
Autor powyzszego posta.
Przepraszam, trochę mnie poniosło, wuslalem ten post, przyjrzałem się mu i doszedłem do wniosku, że to buło głupie ;p. tak na serio to chcialbym sie z nia spotkac (nawet w polsce przyjaciol nie mam) i pogadac, trzymam chyba z 50 jej fotek na hdd, niektore posty mi sie podobaja, Emma jest ql, a w Kielcach ladna pogoda, profesor chmurka zapowiadal deszcz........... ARGH... znowu przepraszam...
Emma jest naprawde fantastyczną osobą:D
nie mowie to dlatego że jestem jej fanem ale po tym jak gra w filmach i jak się uczy, oraz że nie brakuje jej urody:D, Ona musi godzić nauke z grą w filmach naprawde to kosztuje dużo wysiłku:)
Pozdrawiam
Jeśli chcecie się dowiedzieć więcej na temat Emmy lub obejżeć filmiki, zdjęcia to zachęcam wejść na naprawde dobrą strone http://www.miss-watson.xx.pl/
Pozdrawiam
ja tam też nic do niej nie mam..ale śmieszy mnie wiara która na forach chrzani coś w rodzaju"ja ją kocham!!!!","ona jest boska:D","niezła dupcia"itp oni są "trochę"fiknięci na jej punkcie..przecież to zwykła aktorka!
"Zwykła aktorka" a ty zwykły pajac!!
widać że się nie znasz, skoro tak mówisz!! DEBILU!