Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

hmm...:/

użytkownik usunięty

Uważam że panna jest sztuczna (te makijaże!) i lekko zadufana w sobie....Ale to tylko moja opinia.Nie znam jej przecież osobiście.

użytkownik usunięty

hehe :)
zgadzam sie jak najbardziej :) cieshe sie ze jsa osoby ktore to zauwazaja...wiecej w moim komentarzu...............

użytkownik usunięty

zgadzam sie jak najbardziej :) cieshe sie ze jsa osoby ktore to zauwazaja...wiecej w moim komentarzu...............

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

tes sie zgadzam wiecie ze oni jakoś usuwają na jej zdjęciach pryszcze,piegi itp

użytkownik usunięty

wszystkie macie calkowita racje !!! jest wielka pudernica a te wszystki pryszcze ktorych nie ma na zdjeciach to komputerowo je usuwaja !! a pozatym przypatrzcie sie jaki ona ma sztuczny UŚMIECH !!! robi z siebie nie wiadomo jaka gwiazde kina !! zastanawiam sie tez czy chodzi Wielka Pani do solarium ?? moim zdaniem pewnie tam jest codziennie :P i ja takze pozdrawiam fanow toma i daniela

użytkownik usunięty

masz całkowitą racje !!!! jest sztuczna, ta cala tapeta i makijaz na tej jej mordzie :/ robi sie nie dobrze !! wyczytalam ostatnio ze pieniadze ktore zarobila grajac w filmie dostanie dopiero kiedy skonczy 25 lat!! i powiedziala emma:to dobrze bo nie bede rozwydrzonym bachorem !! myslalam ze sie posikam ze smiechu!! przeciez ona ju8z jest rozwydrzonym bachorem ktoremu trzeba wszystko podawac !! przepraszam wszystkich fanow ktorzy ja lubia ale takie jest moje zdanie na jej temat, wkoncu kazdy ma prawo do wlasnej opini !! pozdro zas dla fanow Daniela i Toma =)

A co się stało??... słwa jej odbiłą... jak to okazywała??

a co do danieta to on jet chyba najbardziej rozwydrzony:)

masciarz

Jesteś tego pewna??!! To on oddaje pieniądze na fundację Denzelma i to on dział najbardziej charytatywnie z nich wszystkich. I nie mów, że Emma jest mniej rozpiszczona niż on, bo zobacz jak ona się ubiera, te wszystkie sukienki na premiery, makijaż (jak stara maleńka), te "extra" minki i ten UŚMIECH!!!!!! ach jeszcze wymuszony śmiech, to jat żałosne. Bardzo dobrze wiem, że moja wypowiedź jest bardzo płytka, ponieważ oceniam tylko jej wygląd zewnętrzny, a nie wnętrze, którego nie znam. Więc jest to moja bardzo subiektywna wypowiedź, więc się proszę ową nie kierować :)

pozdrowienia dla fanów Daniela :):):):)

frank_3

e ... a do kogo ty mówisz :p

prfff " jesteś tego pewna" :|